Klik og se annoncen

Dyhrs skole i Slagelse har mange traditioner, og en af de helt store er den årlige skolefest, som lørdag aften samlede over 1600 elever, forældre og medarbejdere i Antvorskovhallen.
Her stod skoleleder Karin Tellerup og viceskoleleder Gert Rosenberg klar til at tage imod og hilse på hver enkelt gæst - omkranset af 21 elever fra 9. klasse med hvide silkeskærf, som en flot velkomst til de mange gæster.
Skolens tradition med netop den årlige skolefest strækker sig langt tilbage - i sin velkomsttale kunne Karin Tellerup bl.a. fortælle, at hun netop havde fundet en invitation til skolebal d. 12. februar 1916 - altså for over 100 år siden, mens 1. Verdenskrig rasede udenfor.
Traditionen tro var både lærere og samtlige elever på gulvet i det store show, årets tema var Kim Larsen, Gasolin og Shubidua.
Musikken blev også i år leveret af Poplic Service, som også sørgede for at dansegulvet var fyldt lige til de sidste gæster forlod hallen ved 21.30-tiden. Efter en lang dag i hallen, for faktisk startede det hele allerede om formiddagen, hvor der var generalprøve på aftenens show, under overværelse af børnenes bedsteforældre.
- I min optik er det den bedste dag på Dyhrs Skole. Det er den dag vi er sammen allesammen, fra 0.-9. klasse, og har de mest betydningsfulde mennesker med, fortæller Karin Tellerup efter den vellykkede fest.
Foto: Evan