Klik og se annoncen

Så går det løs igen! Det er budskabet fra Firmaidrætten i Slagelse Kommune, som lørdag den 14. september lader starten gå til Xtreme Mandehørm og Ladies Mud Race, med deltagelse af 1.300 mænd og kvinder, hvilket er det største mud race arrangement siden 2013. - Så der bliver liv i stævneområdet, bebuder arrangørerne.

Der er registrering fra kl. 7.30, officiel åbning af XM kl. 9.00 ved borgmester John Dyrby Paulsen, og start kl. 9.30. LMR åbnes kl. 12.30 af byrådsmedlem Anne Bjergvang, og kl. 13.00 sendes den første gruppe afsted.

Start- og målområdet er i år flyttet til det grønne område bag svømmehallen, med indgang fra Sejerøvej 1 i Slagelse, idet forsvaret skal bruge Antvorskov Kaserne til et jubilæums-arrangement for veteraner.

- Når startskuddet lyder, så er deltagerne på vej ud i ekstreme udforringer, og et adrenalin-kick venter forude, lover arrangørerne.

- Det er årets vildeste, sejeste og sjoveste ekstremløb, hvor man ikke må gå glip af vandrutsjebanen på Korsbjerg og søen, som er de mest populære forhindringer på øvelsespladsen.

Der er iskoldt vand og meter dybe mudderhuller, samt et væld af forhindringer, før man som belønning får et tiltrængt bad og en gratis fadbamse på løbsnummeret.

Den nye rute er på 8 km. Ruten passerer Antvorskov ruiner og fortsætter umiddelbart herefter ind på kasernens øvelsesområde, hvor de 5 km af ruten er placeret.

Parkeringsanvisning foretages af Flyvehjemmeværnet, der henviser til et af de tre parkerings-områder. - Kør sammen, for at lette presset på parkeringspladserne, opfordrer man fra firmaidrætten.

Mad og underholdning efter løbet

Når løb og bad er overstået, er festteltet åbent fra kl. 11, og fra kl. 13-19 er der musik ved 2times, der sørger for den gode stemning..

Man kan også slutte aftenen på Restaurant Gammel Torv i Slagelse, hvor der kl. 18.30 serveres en lækker buffet, oplyser løbsarrangørerne.

- Hvis man vælger at deltage i festlighederne i Slagelse midtby, så er det med vores nye placering af start- og målområdet pludselig rykket så tæt på centrum, at alt ligger i gåafstand. OGså til den efterfølgende pubcrawl, hvor områdets restauranter giver den første drink gratis - mod aflevering af løbsarmbånd.

Alle løbere deltager i konkurrencen om at blive årets vinder, og der er præmier til hurtigste løber og hurtigste hold, samt til det hold der er sjovest udklædt. Præmierne uddeles fra scenen, når løbet er slut.

Som en udvidet service bliver der taget billeder tre forskellige steder ude på ruten, og det er også muligt at få taget et holdfoto i målområdet på stadion.

XM billederne er tilgængelige på www.sportstiming.dk/event/6002/results og LMR billederne på www.sportstiming.dk/event/5975/results - og de kan downloades gratis.

Oplev eventen

- Som pårørende, eller hvis du bare er interesseret, så mød op ved åbningen og oplev stemningen i stævneområdet, hvor der boder, udstilling mm. og tre underholdende konferenciers, opfordrer firmaidrætten.

- Løbsledelsen har udvalgt et antal seværdige forhindringer, som er indtegnet på rutekortet og som må opleves. Rutekortet kan afhentes i info-teltet.

Læs mere på www.mandehorm.dk under Slagelse og på www.ladiesmudrace.dk/slagelse, hvor der er vigtig information at hente. Det er stadigvæk muligt at tilmelde sig senest den 8. september.