Klik og se annoncen

Ved årets friluftsmarked er der fokus på kvalitet og oplevelser.

- Det er vores vision at Panzermuseets friluftsmarked er et nostalgisk og hyggeligt marked, som markeder var i gamle dage, lyder det fra arrangør Anders Helbo.

Markedets omkring 100 stadeholdere består af udstillere indenfor livsstil, kunsthåndværk, hobby, landbrug og fødevarer, og der er oplevelser for hele familien uanset alder herunder; ponyridning, veteranbiludstilling, truck-safari, lerdueskydning m. sortkrudt, hardball-bane, miniature-kampvognsopvisning, åben have, Vietnam-militær lejr, jazz-musik, garder-optog, sækkepibe-show samt fjerkræsudstilling foruden mange arbejdende stande, og fantastiske legebaner og et eventuelt besøg på museet. I selve museumsgården vil der være stumpemarked med alskens ting og sager som reservedele, militaria, værktøj mm. ligesom der naturligvis er åbent i Magazinet, Panzermuseets hyggelige butik med både legetøj og militaria.

På Panzermuseum East er der en større juletræsplantage som danner rammen for det hyggelige marked, som førhen lå i mere end 30 år ved Kongskilde Friluftsgård. Ved Friluftsgårdens konkurs valgte Panzermuseum East at videreføre det hyggelige marked i de naturskønne omgivelser som omkranser museet. Staderne står således blandt træerne som kan skærme for vinden og skabe en hyggelig stemning, for såvel besøgende som stadeholdere, med masser af aktiviteter i den fantastiske natur.

- Sidste år var vi uheldige at det regnede uafbrudt i flere uger op til markedet, og det nye stræde 'Kunstnerstræde' måtte afskærmes. I år er Kunstnerstræde lavet med fast vej, og der vi glæder os til at åbne op for det hyggelige stræde, ligesom vi i plantagen kan præsentere det nye og charmerende Shelteranlæg som allerede har opnået stor popularitet.

26-årige Anders Helbo og Signe Schunck Pedersen er for 4. år i træk hovedarrangører sammen med Signes far Allan Pedersen som ejer og driver Panzermuseum East. Markedet var ikke en realitet uden god hjælp fra venner, familie, naboer og bekendte.

Entrépris til markedet er kr. 50, børn under 5 år kommer gratis ind.

Entrépris til museet er på markedsdagene kr. 50 for voksne og pensionister, og kr. 25 for børn (5-15 år). Børn under 5 år kommer gratis ind.