Klik og se annoncen

I Rema 1000 på Byskovvej i Slagelse står købmand Christian Hartvig Zoll og hans personale klar til at fejre butikkens 1-års fødselsdag med kunderne på fredag.

Det er altid nervepirrende at skulle starte op som købmand et nyt sted, og endnu mere hvis butikken også er ny i området.

Men købmand Christian Hartvig Zoll er gået til opgaven med både glæde og gå-på-mod, hvilket nu har resulteret i, at han kan fejre 1-års fødselsdag for sin butik.

For at en ny butik kan trives og vokse handler det om, at lokalsamfundet tager godt imod købmanden og butikken, og det har de virkelig oplevet i REMA 1000 på Byskovvej. Derfor vil Christian Hartvig Zoll og hans personale gerne give noget tilbage i anledningen af fødselsdagen.

- Nu bliver butikken et år, og vi er så glade for opbakningen fra lokalsamfundet. Vi har virkelig en følelse af, at kunderne også kommer for os i butikken, så vi vil gerne give lidt igen til alle dem, der handler hos os, fortæller Christian.

For Christian har det fra begyndelsen været vigtigt at lægge vægt på, at kunderne handler hos ham og ikke bare hos en anonym købmand. Derfor glæder han sig også ekstra meget til personligt at kunne sige hej til dem, der har lyst til at kigge forbi til fødselsdagen på fredag.

Først på dagen er nabobørnehaven inviteret til hoppeborg og slikposer, og fra kl. 11.30 og frem til kl. 18.00 vil alle andre hoppe-glade i området også været inviteret. Fra kl. 16.00 er der både en springbane arrangeret af den lokale rideskole, samt en pølsevogn så den lille sult kan blive stillet. For dem der har tid tidligere på dagen, er der studenterbrød om formiddagen, og slik til børnene og popkorn til alle fra kl. 14.00.

REMA 1000 Byskovvej 40 har som altid åbent fra kl. 7, og fejringen vil starte fra om formiddagen. Der vil både være ekstra gode tilbud i løbet af dagen, samt forskellige konkurrencer både i butikken og på Facebook.