Klik og se annoncen

Smilet og energien lyser ud af Kenneth Mahler Olsen og Jan Thanning. De har 1. august startet en erhvervsafdeling op i den eksisterende ejendomsmæglerbutik på Schweizerpladsen.

- Det har været planen lige fra start, at jeg ville starte op på erhverv, siger Jan Thanning.

- Tidspunktet for mig skulle være det rigtige. Jeg har siden 2010 udviklet og opbygget byens mest personlige ejendomsmægler, og fik nu muligheden for at ansætte Kenneth, som den helt rigtige profil på erhvervsområdet.

Kenneth kommer fra en stilling som filialdirektør i Sydbank I Slagelse, og er et kendt og respekteret ansigt i byen.

- Efter 16 år i banksektoren i forskellige funktioner havde jeg en sult efter at prøve noget andet, siger Kenneth og supplerer:

- Jeg kendte Jan igennem netværk, og vi havde nogle gode drøftelser omkring rammer og muligheder. Jeg har fået en fantastisk mulighed for at være med til at starte et spændende projekt op helt fra bunden. Vi har en ambition om at gøre noget godt for området - som vi mener, har et stort potentiale, grundet geografisk beliggenhed, samt erhvervsvenlighed.

God start

- Vi er kommet rigtig godt fra start, siger Jan Thanning. - Vi har mange spændende erhvervssager i gang.

Vi har allerede solgt den første investeringsejendom, på mindre end én måned. Vi har ligeledes fået etableret en aftale med Slagelse Kommune om udbud af et jordstykke på Kalundborgvej, i forlængelse af Jonsvangen, hvor der kan opføres boliger. Vi er stolte over at Slagelse kommune vælger os som samarbejdspartnere.

God rådgivning er vejen

- Vi har høje forventninger og ambitioner, men kigger samtidig langsigtet. Vi tror på god langsigtet sparring og rådgivning til vores kunder. Jan og jeg besidder samlet et stærkt kompetencesæt, som gør os i stand til at give lidt mere, end bare en 'distribution' af ejendomme, siger Kenneth Mahler Olsen.

Både Kenneth og Jan er lokale og begge har boet i Slagelse igennem mange år og opbygget et meget stort netværk, som skal anvendes i dagligdagen.

Jan Thanning har mange års erfaring som ejendomsmægler, herunder også som erhvervsmægler, inden han i 2010 startede Realmæglerne Jan Thanning.

Kenneth Mahler Olsen har senest været filialdirektør i Sydbank i Slagelse, og har haft det overordnede ansvar for Erhverv og Privat i filialen.

I kraft af dette besidder både Jan og Kenneth et stort kendskab til erhvervsejendomsmarkedet på hele Vestsjælland.

De oplyser at RealMæglerne er en landsdækkende kæde, som samtidig giver meget frirum til de lokale kræfter og tanker.

- Vi har en høj grad af selvstændighed, og beslutningerne ligger udelukkende i vores hænder. Dermed har vi fordelen af at være i et større kæde-samarbejde, men samtidig have fuld lokal beslutningskraft, siger Jan Thanning.

Gazellepris for 2. år i træk

RealMæglerne Jan Thanning ApS har eksisteret siden 2010 og tæller i dag samlet syv ansatte. Virksomheden har netop modtaget Børsens Gazellepris for andet år i træk.

- Det er vi rigtig glade og stolte over. Vi slår os op på at være byens mest personlige ejendomsmægler, og har lige fra start gjort nogle ting anderledes.

Det har båret frugt, og det er de samme tanker vi har omkring erhvervsområdet, siger Jan Thanning. - Vi slår på det personlige, og vi har altid en holdning til tingene. Det kan vores kunder godt li'. Det er os kunderne møder, og det er os de får, tilføjer Jan Thanning.

- Vi tilbyder at løse alle opgaver inden for erhvervsmarkedet, herunder udlejning, salg og vurdering af erhvervsejendomme.

- Vi kan hjælpe investorerne med projektet fra start til slut, da vi både har erhvervsafdeling og boligafdeling i samme hus, Siger Kenneth Mahler Olsen.

- Når det er sagt, så har vi en særlig kompetence og erfaring indenfor projekter, projektejendomme, samt investeringsejendomme.

Der kan være tale om alt fra køb, salg, leje eller vurdering. For os er det vigtigste at blive spurgt. Så kommer vi med et uforpligtende oplæg på hvordan vi vil gribe opgaven an.

Butikken er beliggende på Schweizerpladsen 7 i Slagelse, og salgschef Kenneth Mahler Olsen kan kontaktes på tlf. 22 33 05 19 eller keo@mailreal.dk