Klik og se annoncen

Af John Hansen

Dramatik og spænding. Det kan vi lide på tilskuerpladserne.

Og det er der ganske ofte i fodboldkampene på Slagelse stadion - ikke mindst når det gælder livsvigtige points.

Det gør det igen nu på søndag kl. 13, når SBI Slagelse møder Skovshoved.

Og det gjorde det sidste søndag, hvor de rød-blå i hjemmepremieren i 2. division tog imod Vanløse IF.

En top og en bund

Mod Vanløse var der tale om et ret nyt sammensat SBI-hold, der - grundet skader, ferie, klubskifte m.v. - var i pæn modvind nærmest fra første fløjt.

På den baggrund var det godt skuldret af det klejne, unge rød-blå hold at spille til nul og dermed tage den nye sæsons første point hjem.

Tolv hold mødes i denne 2. division øst, og de seks bedste kvalificerer sig til næste forårs oprykningsspil. De seks andre må ud i nedrykningsspil.

Vokse med opgaven?

Det er derfor op til cheftræner Ulrik Balling og hans stab - og hans spillere at vokse med opgaven.

Et skadehelvede har i store perioder plaget SBI-truppen, og man må håbe at det i det mindste kan tage af. For der er brug for alle kampklare mænd i de kommende uger...

Sammenhold, du!

Premierekampen i Slagelse i søndags samlede mere end 500 tilskuere.

Og der er håb om end- nu flere nu mod Skovshoved, hvis vind og vejr arter sig.

Mon ikke de 11 plus indskiftere vil slås for både sig selv, klubben og byen mod skovserne, som man gjorde det i søndags mod et hold Vanløsespillere, der tydeligvis var højere, stærkere og bedre sammenspillede fra start af.

Det gælder om at stå sammen som et hold - og som en beslutsom vestsjællandsk enhed.

Premieredagen...

I øvrigt bør man nok også lige læse Uge Nyts reportage fra selve premiereweekenden - hvor vi overværede både SBI-Vanløse og Frem mod FA 2000.

Slagelse var, med sine mange afbud og skader, i store problemer mod VIF, men der var grund til at rose de enkelte slagelseaneres fight og indsats i den kamp.

Dels til keeper Mads Kümpel og dem, vi i Uge Nyt fik nævnt - men bestemt også til Grosen, Stenbæk, Koch, Koldberg og Patrick Andersen med de farlige lange indkast.

Sidste: Pokalsejr

Onsdag aften sejrede SBI ude 1-0 over Avedøre i pokalturneringen.

Og Victor Koch scorede på et flot frispark - mens en ny keeper, Oliver Foss, stod fint på mål. Så nu har SBI både Foss og Mads Kümpel.