Klik og se annoncen

- Vi er Slagelses eneste træningscenter, der udelukkende har fysioterapeuter til at lave programlægninger for sine medlemmer. Vi er 100% dedikerede i vores arbejde både i træningscenteret og i behandlingslokalerne. Når vi modtager nye medlemmer, er det noget af det vigtigste, at de får den mest kompetente træningsvejledning og programlægning. Det sætter vi rent ud sagt en ære i at gøre, lyder det fra Lars Nielsen, Indehaver af FysioDanmark i Slagelse.

- Vi er et topmoderne træningscenter med plads til alle, der har lyst til at træne i rolige, lyse og venlige omgivelser, hvor kvalitet og omtanke altid går hånd i hånd. Vi har, ud over vores træningsmaskiner og frivægts-område, også holdtræning for alle niveauer og interesser. Mange af holdene har særligt fokus på funktionelle bevægelser og øvelser, men altid med individuelt tilpasset belastning, vægt og sværhedsgrad. Vi tilbyder derudover både yoga og pilates, som med fokus på åndedræt og rolige bevægelser er yderst populært.

2018: Sund og stærk/Smækker og lækker

Som noget nyt lancerer FysioDanmark nu to typer af gruppetrænings-forløb, et for herrer og et for damer.

- Mange går jo og tænker, at årsskiftet skal bruges til at få ryddet op i livsstilen og samtidig komme i bedre form, og det vil vi rigtig gerne hjælpe med. Vi har derfor skræddersyet et gruppeforløb kun for herrer og et kun for damer, hvor deltagerne sammen får masser af motiverende træning, dybdegående tests og en skræddersyet kostplan. Det at træne sammen med andre giver ekstra meget motivation, og det er derfor meget lettere at komme afsted til træning. Man støtter hinanden, også når det er hårdt, og pludselig bliver træningen meget sjovere.

Forløbet starter i uge 8, løber over hele 12 uger og startes og afsluttes med en professionel Cardion-test, der giver helt konkrete svar på bl.a. kondital, muskelmasse, fedtprocent, kolesterolværdier og blodsukker. Vi har to ugentlige fællestræninger. Derudover får alle deltagere deres eget personlige træningsprogram, som tager højde for evt. skader og selvfølgelig specifikke behov og ønsker.

Hør mere om forløbene til Åbent Hus arrangementet lørdag. Ved tilmelding til et af forløbene denne dag opnås i øvrigt en ekstra fordelagtig pris.

Hvis man blot er interesseret i en Cardion test, så er der også stor rabat at hente ved personlig bookning til Åbent Hus.

Der er også mulighed for at vinde en gratis zoneterapi-behandling, og desuden halv pris på alle zoneterapi-behandlinger, der bookes ved personligt fremmøde.

Melder man sig ind på dagen kan man træne gratis hele den første måned. Incl. gratis programlægning/træningsvejledning, som er lagt af en fysioterapeut.

Hør om specialområder

Der vil under Åbent Hus arrangementet være foredrag hver time, indenfor forskellige specialområder:

Kl. 10 kan man høre om husets ergo-trainer, i centrets træningsafdeling for bl.a. apopleksi-patienter. - Denne afdeling er i rivende udvikling, og det er en fornøjelse at se de fremskridt, som vores patienter gør dag for dag. Foredraget henvender sig til både patienter og pårørende, som gerne vil se, hvad vi har af muligheder for at træne gang-færdigheder, koordinering, balancetræning m.v.

Kl. 11 kan man høre om gynobs gysioterapi. - Vi har tre gynobs-fysioterapeuter på klinikken, som behandler både kvinder og mænd, der oplever problemer med bækkenbunden. Gener som kan være ganske invaliderende og ofte er forbundet med en vis grad af tabu.

Gynobs fysioterapeuter har taget en ekstra uddannelse for at kunne undersøge og vejlede patienter med bækkenbundsproblemer, så muskulaturen kan blive stærkere igen, og generne mindskes eller forsvinder helt.

Kl. 12 kan handler det om slidgigt. - To gange om ugen kører vi GLAiD-træning (Godt Liv med Artrose i Danmark), som er specifik træning for patienter med slidgigt i knæ og hofter. Langt de fleste oplever en klar bedring af deres funktionsniveau både i forhold til udholdenhed og styrke, og kan i mange tilfælde helt undgå operative indgreb.

Kl. 13: Lær at køre kørestol. - Dette foredrag henvender sig til alle kørestolsbrugere (og deres pårørende), voksne som børn, som gerne vil vide mere om, hvordan de bliver bedre og sikrere kørestolsbrugere. Det baserer sig på den hollandske paraelitesportsmand, Kees-Jan van der Kloosters workshops, hvor han underviser i netop dette.

FysioDanmark Slagelse har til huse på Elmedalsvej 2 i Slagelse.