Klik og se annoncen

Af Solveig Hansen

Fuglebjerg: Ved at tænke anderledes og omorganisere lageret, er det lykkedes uddeler i SuperBrugsen Fuglebjerg, Flemming Jensen, og hans team af medarbejdere at hente 120 kvadratmeter hjem til selve butikken.

En øvelse, der har givet nye muligheder - og i sidste ende ikke mindst et flot og indbydende frugt- og grøntafdeling på ikke mindre end 90 kvadratmeter, hvilket er cirka tre gange så meget som udgangspunktet.

'Førhen havde vi kun plads til en tredjedel af vores frugt- og grønt i selve afdelingen, hvorimod resten var placeret andre steder i forretningen', fortæller Flemming Jensen.

Et godt førstehåndsindtryk

Samtidig er afdelingen blevet prioriteret til at være den, kunderne møder som det første, når de træder ind i butikken.

'Vores grøntafdeling har, lige siden jeg begyndte for 10 år siden, været for lille, men det var først for 2-3 år siden at vi for alvor fik taget hul på projektet, der var til ende lige før påske.

Udover at frugt- og grøntafdelingen har fået en vellykket makeover, er den tidligere bagerekspedition blevet udskiftet med et tag-selv-brødskab, som er en stor succes ifølge Flemming Jensen, der trods forbedringer har flere planer i støbeskeen for butikken.

Udvidelse af slagterafdeling

'Efter sommer håber vi, at vi skal i gang med at udvide vores slagterafdeling. Den er fra 1978 og er beregnet til to mand - nu er de seks', fortæller Flemming Jensen, der har fået byggetilladelse til at udvide butikken med 120 kvadratmeter i retning mod Kirkevej.

Men lige for nu er der ro på, og både personale og kunder nyder at være kommet i mål med de planlagte forbedringer - der næsten blev færdige til tiden.

Skimmelsvamp i loftet over den tidligere frugt- og grøntafdeling forlængede nemlig ombygningen med tre uger. Men pyt med det - nu ses der i stedet fremad i SuperBrugsen Fuglebjerg.