Klik og se annoncen

Skælskør: Du kan stadig tanke benzin og vaske din bil på Shellanlægget på Næstvedvej i Skælskør. Du kan også stadig handle i kiosken. Men der er sket et par markante ændringer pr. 2. februar.

Kim Skov Kristensen, der ejer grunden, har indgået en lejeaftale med Shell, der har ændret benzinanlægget og vaskehal til en Shell Express. Det vil sige, at begge dele fremover er selvbetjeningsanlæg, der kun kan benyttes med betalingskort.

Kiosken driver Kim Skov Kristensen nu som selvstændig forretning under navnet Stop in shop. På grund af helbredsmæssige årsager, søger han dog netop nu en til at overtage driften af kiosken. 'Jeg forhandler med et par mulige emner, og forventer en løsning inden for kort tid,' siger Kim Skov Kristensen, der hvis det ikke lykkes at finde en afløser, ser sig nødsaget til at lukke kiosken. Han er dog indtil videre optimistisk omkring en overtagelse.

Ændringerne på benzintanken kommer ikke uventet for Kim Skov Kristensen, der før jul har forhandlet om den rette løsning med Shell. 'Det er min beslutning,' lyder det fra indehaveren om udfaldet af aftalen.

Hvis du ønsker at handle i Stop in shop kiosken, skal du bemærke, at der kan betales kontant eller med mobilepay i øjeblikket. Og altså med betalingskort, hvis du skal tanke benzin.