Klik og se annoncen

Skælskør: Udenfor er et par bilister i færd med at få tanket bilerne op ved de nye selvbetjeningsstandere. Det passer helt sig selv, der på Næstvedvej 48 i Skælskør, som det har gjort siden foråret.

Nyt er det derimod, at der nu igen er kommet liv i de tidligere kiosklokaler på samme grund. Her har Johnny Aydin åbnet en ny sportsbetting butik og spillehal, der har fået navnet Jokeren 6.

I forreste del af forretningen kan man satse penge på alverdens sportsbegivenheder. Hos Jokeren 6 finder du bl.a. Cashpoint, Tipwin og det populære Stanleybet, hvor der kan spilles på en stribe aktuelle sportsbegivenheder lige fra heste- og hundevæddeløb til fodboldkampe, tennisturneringer og meget mere.

Den bagerste del af lokalet er omdannet til spillehal, hvor man ved en af de mange maskiner kan prøve lykken i håb om den store gevinst. Man skal naturligvis være fyldt 18 år for at benytte maskiner.

Når den nye spillebutik har fået navnet Jokeren 6, hænger det naturligt sammen med, at det er Johnny Aydins sjette forretning med samme koncept. Han har allerede to lignede spillebutikker i Korsør samt en i Høng, i Svebølle og i Roskilde.

Jokeren 6 er åben alle ugens dage mellem kl. 9 og 24. Spillebutikken har personlig bemanding i hele tidsrummet.