Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Skælskør: Solskin, musik og masser af god stemning - det blev en både velbesøgt og vellykket begivenhed, da Skælskør Erhvervsforening fredag eftermiddag indviede den flotte nye sandkasse og det ny areal med bord & bænke-sæt på Svanetorvet i Skælskør.

Svanetorvet er som led i en forsøgsordning hen over sommeren lukket for gennemkørsel, og indrettet til en hyggelig opholdsplads, hvor familierne kan slå sig ned og slappe af, og som det fremgår af billederne kom forsøgsordningen rigtig godt fra start.

Indvielsestalen blev holdt af Pia Kimer, formand for Skælskør Erhvervsforening, og Marinegarden var endelig igen på gaden for fuld musik.

Ud over bænke og borde og den store sandkasse, som straks blev taget i brug af begejstrede og legeglade børn, rummer Svanetorvet nu også en af byens nyindkøbte salgsboder og et af de askerør, som 7.K i Skælskør Skoles kunsttalentklasse, på foranledning af Slagelse Kommune, har dekoreret.

Pia Kimer, formand for Skælskør Erhvervsforening, glæder sig over at også kunsten er blevet inddraget i projektet - og glæder sig til at se det ny Svanetorv i brug.

- Vi håber torvet kan give anledning til hyggelige opholdsstunder for familierne.

- Nytorv bliver markedspladsen hen over sommeren, og Svanetorvet bliver opholdspladsen, hvor du sætter dig ned og slapper af, og hvor børnene kan lege.