Klik og se annoncen

Af Lene H. Augustsen

1000 billetter blev der solgt, og det var præcis det antal arrangørerne havde håbet på - det betød nemlig udsolgt. Det dejlige vejr og Erann DD sørgede for, at pladsen ret hurtigt blev fyldt op, og den gode stemning holdt helt til slut, hvor DAD Jam for alvor fik rocket Skælskør Lystskov.

Da oprydningen var klaret og sporene efter en festlig dag var fjernet, var det en træt, men meget tilfreds Caspier Alexandar Philmann, der er med til at arrangerer Musik i Skoven, der kunne se tilbage på en dag, der forløb uden problemer og med glade gæster.

LÆS OGSÅ: Aqtive Days med aktiviteter for alle

- Det var superhyggeligt, og vi havde stort set ingen problemer eller ballade. Der var en fantastisk stemning. Kunstnerne var gode til at få gang i gæsterne og få dem lidt op af stolene. Vi har stor ros til Recovery Bulls, der har været med hele vejen og hjulpet med at holde pladsen pæn og rydde op bagefter. De har gjort det virkelig godt. Café Backstage skal også roses for deres lækre mad, og så er vi bare glade for al den opbakning, vi har fået.

LÆS OGSÅ: Strandfestival atter en stor succes

Allerede nu er folkene bag Musik i Skoven i gang med planlægningen af næste års dagsfestival. Faktisk begyndte det allerede på selve dagen, da det hele var ved at være slut.

- Vi kunne godt mærke, at der var mere ro på i år i forhold til sidste år. Så snart det hele kørte, kunne vi nyde det og bare have overblikket. Da DAD Jam gik på, sad vi og snakkede sammen, og der begyndte vi allerede at få ideer til næste år, men nu skal vi lige sove lidt mere, og så starter vi nok planlægningen for alvor, griner Caspier Alexandar Philmann.