Klik og se annoncen

Guldkampen bliver således en gentagelse af sidste års drama, hvor Skovshoved IF vandt titlen med en sejr i Golden set efter at have været bagud 1-3.

Denne gang tror Skælskør holdet på at de kan snuppe klubbens femte DM-titel siden 2009.

”Vi har holdet som på dagen kan besejre Skovshoved.” udtaler Sportschef Steen Schleicher Pedersen. Skovshoved er stort set identisk med det danske landshold, men vi har selv både udenlandske og danske stjerner, som i den grad har leveret fornemt spil i slutspillet, og vi kommer til Frederiksberg-hallen for at vinde.

Holdet er i denne sæson bygget op om den Olympiske mester i Damesingle, Carolina Marin fra Spanien, samt de danske stjerner Kim Astrup og Line Kjærsfeldt, der begge kan spille flere forskellige kategorier.

I herresingle er det unge spillere i form af Mark Caljouw og Kalle Koljonen der tegner holdet, mens Søren Gravholt og Scott Evans primært gør sig i mix- og herredouble.

Holdets russiske OL-Bronzevinder fra 2012 Nina Vislova har desværre, sammen med det unge spanske talent Clara Azurmendi, været skadet en stor del af foråret, og det påvirker naturligvis mulighederne for at udnytte hollandske Selena Piek bedst muligt, at de to har været fraværende.

”De mange skader og sygdom har bevirket at vi har måttet ’scramble’ fra kamp til kamp, og det er først sent i slutspillet at vi har fået de rigtige aftaler på plads i doublerne”, siger Sportschefen.

Formand for Team Skælskør – Slagelse kommune Michael Stage udtaler; ”Takket være kæmpe opbakning fra de mange frivillige, samarbejdspartnere og sponsorer har vi i fællesskab gjort os
fortjent til at deltage i endnu en liga-finale, den største badminton holdkamp i Danmark, den kamp hvor alle sæsonens anstrengelser kulminerer”. ”At en klub som Team Skælskør - Slagelse kommune, vundet medaljer, 11. sæsoner i træk skyldes i høj grad vores mange trofaste samarbejdspartnere og sponsorer, som er uundværlige for vores eksistens, især tak til vores hovedsponsorer Harboes Bryggeri A/S , Geia Food A/S, Yonex og Slagelse Kommune fordi de gør
det muligt for os at konkurrere på verdensklasse niveau år efter år.

Ta' med til kampen

Igen i år er der mulighed for fælles bustransport af medlemmer til guldkampen. Der er afgang fra Skælskør Badminton Center kl. 16.45 og fra Stop 39 ved Slagelse kl. 17.30.

Billetter kan købes ved henvendelse til Jørgen Amelung på 28 51 73 01.

Der er også muligt at købe "kør selv" billetter. Kampen starter kl. 20.00.