Klik og se annoncen

Skælskør: Håndboldklubben FREM 83 Skælskør afholdt søndag den 26. november deres årlige RØG OG DAMP-dag i Skælskør Hallen. Alle klubbens hold spillede på hjemmebane, og der var æbleskiver, juice og kaffe i lange baner.

Ud over hujen, klappen og dommerfløjt bød RØG OG DAMP-dagen også på præsentationen af et nyt samarbejde. FREM 83 har nemlig indgået en partnerskabsaftale med Sparekassen Sjælland. Det overordnet formål med aftalen er at understøtte og udvikle FREM 83, med særligt fokus på Unge-Med-Støtte-Holdene.

Unge-Med-Støtte består af spillere med et eller flere handicaps. Her har fællesskab, normalitet og socialisering førsteprioritet. Holdene er helt unikke og der er altid mange ude og heppe til deres kampe.

'Fra sparekassens side er vi rigtig glade for det nye samarbejde, som er endnu et bevis på sparekassens lokale opbakning og vilje til sammenhold,' udtaler filialdirektør Pia Kimer Jacobsen.

Sponsoransvarlig i FREM 83 Ida Steenfeldt Andersen har også kun positive ting at sige om samarbejdsaftalen: 'Det er dejligt, at der fra lokal side bliver støttet op om håndboldklubben, og den store mængde energi, vi ligger i, at kunne tilbyde alle slags mennesker et fællesskab og et hold.'

I dagens anledning havde Sparekassen Sjælland stablet en konkurrence på benene, hvor præmien var en stor kurv med en masse julelækkerier i. Vinderen blev Rikke Brusendorff Reckeweg. På holdboldfronten vandt halvdelen af FREM 83's hold deres kampe.