Klik og se annoncen

Sidste år deltog 3.893 kvinder i Ladywalk i Skælskør. Firmaidrættens Kurt Petersen håber naturligvis på, at det er et antal man kan slå, når der mandag den 29. maj igen inviteres til en 7 eller 12 km lang gåtur i en god sags tjeneste.

Skælskør er et af 12 startsteder i hele landet. Sidste år gik kvinder en million kroner ind til deling mellem Endometrioseforeingen og Scleroseforeningen.

Hvem kan være med? Mobile piger i alle aldre, der kan vælge flere former for gang, så som alm. gang, jogging, powerwalking, stavgang mv. Det drejer sig ikke om at komme først i mål, så glem præstationsræset og nyd turen sammen med dine kollegaer, venner eller familie. Udover at få frisk luft, motion og en rigtig hyggelig aften, er man som deltager med til at støtte Hjerteforeningen og PCO Foreningen i år.

18 kvinder dør hver eneste dag af en hjerte-kar-sygdom og er dermed en af de hyppigste dødsårsager blandt kvinder i Danmark. Forskning er en væsentlig faktor i at få vendt det billede, og derfor er Hjerteforeningen glade for hver en støttekrone.

PCO er en udbredt hormonel forstyrrelse hos kvinder i den fødedygtige alder. Den er medvirkende årsag til barnløshed, ligesom insulinresistens og forhøjet mandlige kønshormoner er en del af sygdommen. Støtten til foreningen anvendes bl.a. til forskning og sygdomsforebyggelse.

Gå kort eller langt

Starten går den 29. maj kl. 18.30, men det officielle program starter på stadion ved Skælskørhallen kl. 18.00 med taler, præmieoverrækkelse, Ladywalk sangen og opvarmning.

Ruterne på 7 og 12 km følger over en lang strækning de smukke naturstier ved Skælskør Nor og 12 km. ruten forsætter videre til Kobæk Strand.

Der er undervejs indlagt en rasteplads, hvor der udskænkes læskedrikke til deltagerne. Tilmelding på www.ladywalk.dk er på nuværende tidspunkt lukket, men stadig mulig på startstedet.