Klik og se annoncen

Event: Ingen, der stod bag eller deltog i 'Korsbæk kommer til Skælskør' sidste år, havde turdet håbe på det blev så stort et tilløbsstykke, som det faktisk blev. Men glæden var stor og nu følges der op på succesen.

Lørdag den 11. august bliver Skælskør igen omdannet til Korsbæk. Temaet er denne gang 'En kunstner kommer til byen', inspireret af afsnittet, hvor kunstmaleren Ernst Nyborg indtager Korsbæk og dens borgere.

Til at indtage rollen som kunstneren har en af vores nuværende lokale kunstnere, Per Hillo, sagt ja til at lege med i Matadorlegen. Det bliver således en ægte kunster, der kommer til Korsbæk for at bjergtage sin gamle flamme, Maude Varnæs og byens bedre borgerskab.

Tilmeld dig nu

Denne gang er der særligt fokus på afsnit 8, 9 og 10 i serien, og i den forbindelse søges der frivillige skuespillere, som har lyst til at portrættere de folkekære karakterer fra successerien Matador. Så går du med en Gitte Grå, Jørgen Varnæs eller Mads Skjern i maven, og har du lyst til at lege med, så er det nu du skal melde dig.

Der afholdes audition mandag den 22. januar i tidsrummet kl. 16.30 - 21.00 i Sparekassen Sjællands lokaler på Algade 18 i Skælskør. Tilmelding skal ske til mail: korsbaek.skaelskoer@gmail.com senest fredag den 19. januar og umiddelbart vil du modtage besked om, hvordan du skal forberede dig til en eventuel audition. Husk at skrive navn, alder, email adresse, telefonnummer samt hvilken rolle du evt. kunne tænke dig.

Disse roller skal besættes

Der er brug for følgende personer:

Voksne - Gitte Grå, Jørgen Varnæs, Kresten Skjern, Ingeborg Skjern, Mads Skjern, Holger, Elisabeth Friis, Gustav Friis, Baron von Rydtger, Baronesse von Rydtger, Iben Skjold Hansen, Jenny, Agnes Jensen, byrådssekretær Gotfred Lund med frue, Frk. Jørgensen, Gudrun, Herbert Schmidt, Hr. Schwann, Lauritz 'Røde' Jensen, Sofus betjent, tjener Boldt og Ulla Jacobsen.

Af børn søges der en Daniel, Ellen, Regitze og Ulrik.

Derudover søges der 8-10 mænd, der har mod til at gå gennem byen som nazister samt frivillige, der vil være borgere i Korsbæk.

Det vigtige er, at man blive i sin rolle hele formiddagen og er tro mod historien. Derudover skal man bare have lyst til at gøre dagen sjov og underholdende for Korsbæks gæster.