Klik og se annoncen

Støtte: Vinteren er over os, kulden er på vej, og det er på høje tid at få skiftet fra sommerhjul til vinterhjul på bilen. Det kan du gøre i weekenden den 7. og 8. december hos Mina Group på Birkemosevej 9 i Korsør, og samtidigt kan du støtte nogle af samfundets mest udsatte, nemlig hjemløse i Slagelse og flygtningebørn på Lesbos.

Lidt håb for en bedre fremtid

Stifter og Leder af Mina Group Khalil Hussein vil i næste weekend stille sig selv og mekanikeren, Yousef Ali til rådighed for at skifte til vinterhjul.

Prisen for hjulskiftet vil være 150 kr. Alle indtægter vil gå ubeskåret til to foreningers indsatser, som ligger Khalil Husseins hjerte meget nært; nemlig Kirkens Korshærs Varmestue i Slagelse og Team Humanity, der arbejder med flygtningebørn i Moria Lejren på Lesbos.

- Det skærer i hjertet at se så mange mennesker være uden hjem og tryghed. Der bør ikke være mennesker i Slagelse, der ikke har noget sted at bo, ligesom det heller ikke kan være rigtigt, at vi ser børn mistrives under de katastrofale forhold, vi ser i Grækenland. Med Mina Groups indsamlingsevent håber vi at skaffe midler til både de hjemløse og flygtningebørnene i Grækenland, så vi kan give dem lidt tryghed og måske lidt håb for en bedre fremtid, siger Khalil Hussein.

Mellem klokken 9 og 17

Den 7. Og 8. december vil man kunne komme forbi Mina Group på Birkemosevej 9 mellem kl. 9 og 17. Man skal medbringe de hjul med dæk, man ønsker skiftet. Der vil også være mulighed for at købe lidt varmt at drikke samt kage.

- Jeg og mekanikerteamet håber, at rigtigt mange vil benytte lejligheden til at få skiftet hjul og samtidig støtte den gode sag. For 150 kroner skifter vi alle fire hjul. Med de indsamlede penge håber vi at kunne bringe lidt varme ind i nogle af de mest udsatte menneskers liv, siger Khalil.

150 kroner er minimumsprisen, men man må selvfølgelig gerne betale mere, for alle indtægter går ubeskåret til, og bliver delt ligeligt mellem, Kirkens Korshærs Varmestue i Slagelse samt Team Humanity Denmark.

Arrangementet er godkendt hos indsamlingsnævnet.