Klik og se annoncen

Musik: Ringsted Festival og foreningen Vindebroen går sammen om at udfylde tomrummet efter Rod i Rocken, der sidste år måtte kaste håndklædet i ringen og lukke foreningen på grund af manglede opbakning.

Lørdag d. 6. juli vil Skælskør Lystskov lægge græs til arrangementet "Skælskør Sommerock", som henvender sig til musikelskere i alle aldre.

Det er lykkedes arrangørerne at sikre sig to yderst attraktive navne til plakaten: Kim Larsen & Kjukken samt Michael Falch.

Et af Danmarks mest populære, utrættelige og hårdtarbejdende orkestre, Kim Larsen & Kjukken, er altid garant for en dejlig sommerkoncert - og sommeren 2013 bliver ingen undtagelse. Bandet vilbkøre landevejene tynde i Danmark, Norge og Sverige, og glæder sig som altid til at møde sit publikum under åben himmel.

Kim Larsen udgav i november 2012 det nye album "Du Glade Verden", som er indspillet sammen med Larsens faste orkester Kjukken. Sammen vil de uden tvivl præsentere en stribe af sangene fra det nye album, men der vil som altid blive spillet sange fra hele Kim Larsens 40 år lange karriere.

Koncerten i Skælskør bliver iøvrigt Kim Larsens eneste udendørskoncert på Sjælland i den kommende sommer.

Falchen tilbage på tour

I den første halvdel af 2013 har Michael Falch for første gang i årevis undt sig selv en pause fra sin nærmest "never ending tour". Men fra maj måned melder han sig atter klar til kamp, når han drager ud i sommerlandet for at fortsætte sin musikalske rejse året ud solo på scenen.

Den nu 56-årige Michael Falch har udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje. Han er om nogen bevidst om, at rusten aldrig sover, og han varierer konstant sit udtryk. Med en stemme, der vel aldrig har lydt mere sikker end nu, og omgivet af sine akustiske Martinguitarer, demonstrerer Michael Falch, at han både kan give publikum anledning til at reflektere lidt

dybere over tilværelsen, og at han også mutters alene kan få enhver festivalplads til at gynge og synge med på sange som "Mød mig i Mørket", "Superlove", D"en Eneste i Verden", "De Vildeste Fugle" og "I et Land uden Høje Bjerge".

Koncerten starter kl. 17.30. Billetter sælges via hjemmesiden: www.sommerrock.dk. Der er penge at spare ved at købe billetter i forsalg.