Klik og se annoncen

Af Mette Juhl

Musik: Rigtig mange fra ikke kun Skælskør, men store dele af Vestsjælland, har gode minder fra Rod i Rocken-dagene. Nu har tre lokale taget initiativ til at genoplive lidt af stemningen, dog i mindre målestoksforhold.

Det gør de med musikfestivalen Musik i skoven, der for første gang finder sted lørdag den 4. august i år.

'I Skælskør er der mange arrangementer, mange nye tiltag og mange der gerne vil mødes, tale om gamle dage og hygge sig.

Et af de steder man tidligere har kunnet mødes har været i lysskoven. Flere generationer har minder fra lystskoven, og de minder ønsker vi at være med til at skabe fremadrettet,' lyder det fra arrangørerne.

Og hvem er så arrangørerne? De tre primære drivkræfter er Christopher Falkenstrøm, Stine Rasmussen og Tony Staes, der alle er lokalt forankret og involveret i lokalsamfundet.

'Men du og alle andre som støtter op om arrangementet, er de egentlige drivkræfter bag Musik i skoven,' lyder det fra trioen, der ikke lægger skjul på, at opbakning er nødvendigt, hvis ting skal ske i Skælskør.

Et niveau, hvor alle kan være med

Nu kastes bolden op i luften. Med Musik i skoven sættes der fokus på sammenhold og på at alle gæster skal få en underholdende oplevelse for så lidt penge som muligt. Det betyder at billetprisen er overkommelig. Det betyder samtidig, at programmet ikke indeholder de helt store navne fra den danske musikscene, men kvaliteten er ikke ringere af den grund.

Musik i skoven præsenterer en række kopibands samt andre mindre navne. Hvem det bliver, er endnu ikke blevet offentliggjort. Det sker den 1. april, hvor billetsalget samtidig skydes i gang via Ticketmaster.

'Vi ønsker, i samarbejde med alle de på dagen besøgende gæster, at skabe rammerne for dem optimale koncert/festival, hvor man har råd til både at invitere familien med samt købe mad og drikke uden at skulle bruge hele sommerferiebudgettet på det,' lyder det fra Christopher Falkenstrøm, Stine Rasmussen og Tony Staes.

'Vi håber I vil tage rigtig godt imod musikprogrammet, og ved at købe billet være med til at sikre fremtiden for Musik i skoven. Vi starter roligt ud og håber at kunne etablere en tradition den første lørdag i august mange år frem i tiden.'