Klik og se annoncen

Fritid: Familie- og Firmaidræt Korsør er igen vært for Bike & Run Stafetten, der sidste år tiltrak 105 deltagere i Korsør. På landsplan deltog 3.600 sidste år i den eneste stafet i Danmark, der kombinerer de to populære aktiviteter, løb og cykling.

Til Bike & Run Stafetten består et hold af fem personer, hvor tre skal løbe 5 km og to skal cykle 13,6 km. Hvert år stiller både luntere og hurtigløbere - samt dem på bedstemorcykler og dem på racercykler - til start til Bike & Run Stafetten.

'Deltagernes udstyr afspejler, at der er plads til alle. Vi ser både dem, der stiller til start med det nyeste pulsur og en toptunet racercykel, mens andre stiller til start på deres bedstemorcykler med blomsterbesatte cykelkurve,' siger stævneansvarlig, Steen Sulstad Pedersen fra Dansk Firmaidrætsforbund.

Stafettens store spændvidde oplever man også ude på ruterne. 'Selvom deltagerne har et startnummer på, så er der bare god stemning over hele linjen - og der er fuld forståelse for, at alle deltager på deres eget niveau,' fortæller Steen Sulstad Pedersen, og tilføjer, at de lokale arrangører fra Familie- og Firmaidræt Korsør bestræber sig på at lave en seværdig rute, hvor deltagerne får en flot naturoplevelse med sig hjem i rygsækken.

Bike & Run i Korsør finder i år sted torsdag de 18. maj. Der er start og mål ved Korsør Hallen, Tovesvej 30B. Cykelruten på 13,6 km foregår både på cykelsti og på mindre veje nord for Korsør, og løberuten på 5 km er på fortov/sti.

Tilmelding kan ske frem til den 10. maj på www.bikeandrun.nu.