Klik og se annoncen

Rollespil: Efter et års fravær gentager Rude Beboerforening succesen fra 2016 og arrangerer igen rollespil i efterårsferien for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Arrangementet afholdes denne gang om lørdagen i efterårsferien, altså den 20. oktober, fra kl. 10.00-16.00 ved trivselsteltet på Holsteinborgvej.

- Alle børn, voksne og barnlige sjæle er meget velkomne, og der er noget for enhver smag, styrke og mod, oplyser arrangørerne.

- Der vil være to duelringe, hvor man kan teste sine evner og mod med sværd, økse eller kølle mod enten halvelveren Vatos eller menneskekrigeren Alistar.

Den ene vil være duelring til børn, den anden til teenagere og modige voksne.

- Er der mon modige voksne derude? Jeps - det er en udfordring til de kedelige voksne derude - tør I, lyder det fra beboerforeningen. ð???

- Man behøver ikke selv have rollespilsvåben, da der er lånevåben til alle, igen generøst udlånt af Guldminen i Skælskør.

Der er også mulighed for at man kan kæmpe mod familie eller venner, hvis det er det man ønsker.

Derudover vil der være bueskydning med ufarlige rollespilspile, ledet af elverkvinden Edwina og jægeren Hewie.

Til dem der har lyst til at være kreative, er der mulighed for at lave rollespilspunge.

Skulle man undervejs have brug for lidt at styrke sig på, sælger Rude Beboerforening kaffe, te, saftevand, kage og pizzasnegle til små priser.

- Og mon ikke der dukker en overraskelse op i løbet af dagen!

- Så slip dit elektronisk device, find din indre kriger og legebarn frem, og fragt dig og dine til Rude for en sjov og anderledes dag, lyder opfordringen. ð???

Som i 2016 vil rollespils eventen primært blive ledet af familien Stigfeldt (mor, sønner & svigerdøtre) bosiddende i Rude gennem mere en 20 år. Familien Stigfeldt, nogle venner og svigerdøtre har dyrket rollespil i omkring 14 år, og de sidste seks år err de hver sommer draget til verdens største rollespilsevent, Conquest, i Tyskland, hvor ca. 10.000 rollespilsnørder mødes en gang om året i en uge og giver den max gas i alkens udklædninger og drabelige 'våben'. Så det er særdeles erfarne og tungt pansrede rollespillere, som glæder sig enormt til at dele deres passion for rollespil lørdag i efterårsferien.