Klik og se annoncen

- Beslutningen er helt min egen, understreger Pia Kimer Jacobsen. – Jeg vil bruge mere tid på det nære. Når man har to dejlige børnebørn, skal de ikke nå at blive voksne, uden at man opdager det. Jeg måtte se på, hvad jeg ønsker, at livet skal indeholde, og der skal familien fylde mere. Derfor har jeg besluttet at stoppe som filialdirektør.

Fortsætter som formand for erhvervsforeningen
Sparekassen Sjælland-Fyns kunder i Skælskør kommer dog ikke til at undvære Pia. Hun fortsætter som kunderådgiver i afdelingen, når hendes afløser er fundet. Hun vil også stadigvæk være formand for Skælskør erhvervsforening og involveret i de mange udviklingsprojekter i byen.
- Jeg er taknemmelig over, at min arbejdsgiver giver mig mulighed for at gøre det på den her måde, så jeg kan blive, siger hun. – Takket være den behandling de har givet mig, har jeg det rigtig godt med at have truffet den beslutning. Vi har været i dialog omkring det længe, og jeg glæder mig til at fortsætte som rådgiver og ikke mindst som formand for erhvervsforeningen. Mit hjerte brænder virkelig for den her by, og jeg vil være med til at udvikle den.

Afløser findes eksternt
Pia Kimer Jacobsens afløser søger Sparekassen Sjælland-Fyn eksternt, og indtil vedkommende er ansat, bliver Pia i sin nuværende funktion som filialdirektør.
- Der er ikke noget med at rende fra pladsen her. Jeg er rigtig glad for mit job, og jeg er glad for, at det hele kan gå op i en højere enhed.

Opbakning på Facebook
På Facebook, hvor Pia Kimer Jacobsen først meldte sin beslutning ud, er det strømmet ind med positive kommentarer og opbakning til hendes valg.
- Det varmer virkelig at læse alle de søde beskeder. Det bekræfter mig i, at det er det rigtige, jeg har valgt.