Klik og se annoncen

Skælskør: For niende gang inviterer Borreby ved Skælskør til en hyggeligt Bededagsaften i parken omkring herreborgen. Arrangementet finder sted på torsdag den 26. april.

I gamle dage gik man tur på voldene i København på denne tid. På Borreby kan man spadsere en tur langs voldgraven og ud i den skønne forårsklædte park, forhåbentlig i skønt forårsvejr.

Arrangementet læner sig op ad de foregående år med forskellige underholdende indslag, skuespillere iført kostumer fra en svunden tid og salg af varme hveder, kaffe og øvrige drikkevarer.

Aftenens gæster er meget velkomne til at lege med og møde udklædte op i fint tøj, gerne fra gamle dage, hvis man har et arvestykke eller måske et kostume hængende derhjemme. Men man må også gerne bare komme helt som sig selv.

'Platanbaren' åbner kl. 18.00. med salg af varme hveder. Herfra går det slag i slag med underholdningen. Oplev bl.a. jagthornsblæsere, Marinegarden, Korsøregnens Folkedanserforening og Gardehusarregimentet Trompeterkorps kaste glans over aftenen.

Carl Emil Frederiksen spiller på lirekasse og udover optræden vil trompeterkorpset foretage en rundering i parken.

Ta' familien eller vennerne under armen og nyd en hyggelig aften ude i naturen som optakt til en - for mange - forlænget weekend.

Bededagsaften på Borreby varer frem til kl. 21.00.