Klik og se annoncen

Ansættelse: Den 1. oktober startede Mette Jensen som optiker hos Optik Skælskør. Mette er 28 år og kommer fra Ringsted. Hun blev udlært optiker i februar, og har efterfølgende arbejdet en periode i Kenya, hvor hun har hjulpet børn, unge og fattige familier med at forbedre deres syn med briller, øjentjek med videre.

- Jeg elsker at gøre en forskel og går meget op i at hjælpe andre. Det gælder også til hverdag, og jeg er rigtig glad for at starte her, så jeg kan hjælpe kunderne hver dag, siger Mette.

En bred personalegruppe

Med ansættelsen af Mette Jensen har Optik Skælskør nu igen fået et fast team af medarbejdere, der har samme tilgang til kundeservice, men som samtidig har meget forskellige personligheder.

- Vi var slet ikke i tvivl, da Mette kom ind af døren. Hun ville bare passe ind hos os. Hun er sød, sprudlende og dygtig. Det er meget vigtigt for os, at vi er en bred personalegruppe. Vores kunder er også meget forskellige, og der skal være en medarbejder, man er tryg ved og har en god kemi med, når man kommer hos os. Vi har i en periode manglet hænder, og nu hvor Ulla er gået 100 % på pension, har vi haft en kabale der skulle gå op. Det er lykkedes, og vi har nu et nyt dreamteam, siger Stine, der sammen med Mads ejer Optik Skælskør.

Nære kundeforhold

Nære kundeforhold og muligheden for selv at påvirke udvalget af stel, er noget Mette Jensen går meget op i. Derfor er det også lidt af en drøm for hende at blive en del af Optik Skælskør.

- For mig er det vigtigt, at det ikke bare handler om at sælge. Jeg kan godt lide at nørde om det patologiske, og så går jeg rigtig meget op i design og mode. Derfor er det fantastisk at være et sted, hvor jeg kan få indflydelse. Faktisk har vi alle fire lige været i Paris til SILMO, en kæmpe brillemesse, hvor der var rigtig mange spændende nye sager. Det bliver så fedt at præsentere dem for kunderne, siger Mette.