Klik og se annoncen

Forretning: Du behøver faktisk ikke engang gå indenfor for at mærke, at Optik Skælskør emmer af varme, nytænkning og oprigtig interesse for både fag og kunder. Her bliver man med garanti mødt med et smil fra enten Stine, Rikke eller Mads. De tre optikere, der tilsammen udgør den velrenommerede butik på Algade 47 i Skælskør.

I øjeblikket er smilene nok også ekstra brede. Ikke kun fordi julen er nært forestående, men også fordi ejeren, Stine Ditlevsen, stolt har annonceret, at Mads Fredborg pr. 1. december indtrådte som medejer af Optik Skælskør.

LÆS OGSÅ: Sejers Konditori klar i Slagelse

En helt naturlig udvikling

At Mads nu er blevet medejer af forretningen, er helt i tråd med den oprindelige forretningsidé, som tog sin start i 2009, da Ulla åbnede Optik4230. Efter seks gode år stødte datteren Stine til forretningen, med en klar idé om altid at drive en lokal, innovativ forretning, uafhængig af de store kæder.

En holdning, den nye medejer, Mads Fredborg, deler og ønsker at bidrage til i fremtiden.

Det falder fint sammen med at Stines mor Ulla har ønsket at gå på pension. - Hun har i år arbejdet i Skælskør i 30 år, fortæller Stine. - Nu har hun lyst til at dyrke sine interesser og være mornor med stort M for min søsters børn, smiler Stine, som i tre år har stået i spidsen for forretningen på Algade.

Stine lægger ikke skjul på at hun glæder sig til partnerskabet med Mads.

- Jeg savnede at ha' en wingman, eller en makker, der har samme drive som mig. Derfor prikkede jeg til Mads og spurgte om det var noget for ham. I første omgang prøvede vi at arbejde sammen, for at få afprøvet om vi har samme tilgang til tingene. Og vi har haft det megagodt - der var over hovedet ingen tvivl, konstaterer Stine.

Mads er uddannet optiker og har adskillige års erfaring som butikschef. Kombinerer man dét med Mads' stærke personlighed og smilende væsen, er det ikke svært at forstå, at Stine glæder sig til det nye medejerskab.

Det fejres ved en reception fredag den 7. december fra kl. 10 - 14, hvor alle kunder, nye og gamle samt forretningsforbindelser er meget velkomne.