Klik og se annoncen

Slagelse: Friske farver til forår og sommer dukkede mandag op på VestsjællandsCentrets facebook-side.

- Hvert år plejer vi at holde et stort modeshow midt på Atriumtorvet for flere hundrede kunder. Det kan vi jo af gode grunde ikke i år, konstaterer Jane Dahl, marketing manager i Vestsjællandscentret, som sidste år også måtte vi aflyse grundet corona, selv om man var ret langt i planlægningen.

- Vores kunder skal selvfølgelig ikke snydes helt for denne oplevelse. Derfor har vi i år forsøgt noget nyt, nemlig at holde et online modeshow.

Når man er begrænset, som vi jo stadig er af restriktioner, må vi hele tiden prøve at finde på nye tiltag. Vi er kede af, at vi ikke som tidligere kan holde et stort modeshow i VestsjællandsCentret. Det plejer at være en rigtig god og hyggelig aften.

Team Evan var med på idéen om at lave et online modeshow. Vi optog modeshowet midt på torvet og følgende butikker er med: Sophie B, Vila, Dissing og Name It

Modeshowet kan ses på VestsjællandsCentrets facebook-side, og køber man noget fra modeshowet i de respektive butikker, får man i denne uge en lækker shoppingbag med en lille påskehilsen med i købet.

- Når alle butikker i centret igen har åbent planlægger vi at lave et større modeshow - også online, så de butikker, der stadig er tvangslukket, også kan være med, lover Jane Dahl.

- Vi savner den daglige atmosfæren af glade kunder og liv i centret og håber snart at alle butikker igen kan åbne dørene!

Genåbningen af VestsjællandsCentret kan iflg. regeringens seneste genåbningsplan ske d. 21. april, hvis alt går som forventet!