Klik og se annoncen

Tekst og foto Steen Andresen

Skælskør: Samhørighed, sammenhængskraft og fællesskab i bestræbelserne på at udvikle handelslivet i købstaden har været mottoet i Skælskør Erhvervsforening gennem de sidste mange år. En forening som har næsten 200 medlemmer. Det er trolig flot i en lille købstad som vores, og de sidste fem medlemmer blev nævnt i foreningens november nyhedsbrev: Byens Blomster v/Vibeke Berg, Beauty Art By Berth v/Louise Berth, Skælskør Solskinsmotion, Skælskør Magasinet v/Katrine Holck og Crela Kommunikation v/Lene Helweg Augustsen.

Fyraftensmøder

Men der sker også mange spændende ting i foreningen udover de populære månedsmøder. Og ikke altid af direkte faglig art, men fordi det sociale samvær styrker fællesskabsfølelsen i det fælles mål: At udvikle og styrke handelslivet i købstaden.

Og så er der et nyt tiltag undervejs. Det første officielle Fyraftensmøde, der afholdes onsdag den 14. november 2018 fra kl. 18.00 til kl. 20.00.

Dette første møde løber af stablen hos TAO Centret v/ Per Nygaard, Orebyvej 12, 4230 Skælskør, hvor foreningen byder på en sandwich og en øl eller vand.

Instruktør Per Nygaard vil på dette møde fortælle om tanker, følelser og vaner. Og hvordan du kan ændre uhensigtsmæssige mønstre, som ikke længere støtter dig i dine mål. Uanset om det er din forretning, dit helbred eller dit familieliv.

Derudover har du også på fyraftensmødet en enestående mulighed for at netværke og danne relationer på tværs af håndværk, industri og liberale erhverv, skriver foreningen i sit nyhedsbrev.

Der også kalder til Julefrokost i Skælskørhallen med spisning, hyggeligt samvær og dans til den lyse vintermorgen. - En hyggelig aften i godt selskab, med erhvervslivet i Skælskør, som er det glade julebudskab.

Jo, de forstår det i Skælskør Erhvervsforening. At kombinere den stressede hverdag med hyggeligt afslappende samvær.