Klik og se annoncen

Af Lene H. Augustsen

Nystartet: Det er 24 år siden Barbara Kuik Viszokai kom til Danmark fra Ungarn. Nærmere bestemt til Skælskør. Her lykkedes det hende efter halvandet år, at finde arbejde som rengøringsassistent. Sidenhen er det blevet til flere jobs inden for den branche, suppleret med arbejde som køkkenmedhjælper, de seneste fem år hos Kobæk Caféen.

Efter mange overvejelser besluttede Barbara sig for at sige op, for at afprøve en drøm om at blive selvstændig.

- Jeg har altid arbejdet meget og taget arbejdet meget alvorligt. Nu vil jeg gerne lægge den energi i mit eget firma. Rengøring er det, jeg bedst kan lide at lave, og jeg har gjort rent for både private, på kontorer, i butik og faktisk også fast på en større fabrik. Derfor skulle det være et rengøringsfirma.

Glade kunder

Samme dag som Solskinsrengøring fik sit CVR-nummer, fik Barbara også de første to kunder. Siden er der kommet lidt flere til, og selvom der er plads til flere kunder, så har Barbara ingen drøm om at få en masse ansatte.

- Det skal bygges op fra bunden. Jeg vil helst have gode og tætte kundeforhold. Det er vigtigt, at man er tryg ved mig, og er tilfreds med det arbejde, jeg laver. Jeg er meget omhyggelig, og derfor vil jeg også have, at det er mig, der gør rent. Arbejdet skal være i orden, så kunderne bliver glade.