Klik og se annoncen

Indsættelse: Søndag den 17. november stod Birgitte Saltorp på prædikestolen i Boeslunde Kirke for sidste gang. Hun har fungeret som konstitueret sognepræst i Boeslunde siden februar, men nu er der ansat en ny sognepræst, og Birgittes vikariat ophører.

Den nye præst hedder Bjarke Pil Mørch og ordineres i Roskilde Domkirke den 29. november klokken 19.00. Herefter tiltræder han stillingen i Boeslunde Sogn, hvilket markeres med en festgudstjeneste den 1. december klokken 14.00.

- Vi har været utrolig glade for Birgitte og hendes indsats her i Boeslunde Sogn. Hun er kommet med godt humør, stor faglighed og mange gode ideer, men det har hele tiden været en midlertidig stilling, og det er efter eget ønske, at Birgitte nu rykker videre til et nyt pastorat; Evedrup og Snesere i Sydsjælland. Nu ser vi meget frem til at byde Bjarke og hans familie velkommen, og jeg er sikker på, at vi har ansat en rigtig god præst, der vil passe godt til Boeslunde Sogn, siger formand for menighedsrådet, P. F. Ettrup.

Bjarke flytter til præstegården i Boeslunde sammen med sin kone, Claudia og deres fire børn. Familien ser frem til at lære sognet at kende.

- Lige nu har vi travlt med at pakke, men vi glæder os kolossalt til at flytte til Boeslunde, og ikke mindst glæder jeg mig meget til at møde hele menigheden.

Stillingen som sognepræst i Boeslunde er delt, så Bjarke Pil Mørch bliver også tilknyttet Sankt Povls Kirke i Korsør i 25% af sin arbejdstid.