Klik og se annoncen

Af Lene H. Augustsen

Optiker: Hun bor i Korsør, og har i mange år arbejdet i en brillekæde i hovedstadsområdet, hvor hun også har haft egen brilleforretning sammen med sin mand, der ligesom Annette Andersen selv, er uddannet optiker. Et ønske om at arbejde tættere på bopælen, kombineret med lysten til at være ansat i en brilleforretning, der ikke er en del af en større kæde, fik hende til at søge stillingen hos Optik Skælskør. Den 9. september er det første arbejdsdag, og Annette Andersen glæder sig til at komme i gang med det nye.

- Det bliver spændende at lære kunderne at kende. Det virker som om, der er mange rigtig skønne mennesker her. Jeg vil gerne være et sted, hvor der er nære relationer til kunderne. Hvor jeg kan sige 'velkommen, kom ind i min stue.'

Det synes jeg, har været svært i den kæde, hvor jeg har været indtil nu. Det er blevet meget ens, og det dræber forskelligheden og ens egen indflydelse på brillemærker, look og service. Jeg tror, at en butik som Optik Skælskør taler til nogle andre mennesker end kæderne, og det passer godt til mig.

God kemi

Hos Optik Skælskør ser Stine Ditlevsen og Mads Adrian Fredborg frem til at få Annette Andersen ind i butikken.

- Vi har fundet en fantastisk optiker, som vi glæder os meget til at præsentere. Hun har samme indstilling som os til hvordan vi møder kunderne. Det skal være hyggeligt at komme her, vores udvalg skal være unikt, med plads til overraskelser og der skal være virkelig god rådgivning. Vi kan kun sige, at der er en god kemi mellem os og Annette, og vi håber alle vil tage rigtig godt imod hende, siger Stine Ditlevsen og Mads Fredborg.