Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Skælskør: - Vi har lavet Danmarks måske største julekalender. Det er budskabet fra EDC Martin Mortensen i Skælskør. Ikke alene er der tale om en kæmpestor julekalender på 3x4 meter. Der er også rigtig gode chancer for at vinde gavekort, når dagens låge i kalenderen hver formiddag frem til og med d. 24. december åbnes på ejendomsmæglerforretningens facebookside. Præmiesummen er på i alt 10.000 kr.

- Vi har længe gerne villet støtte byen på en eller anden måde, og så var tanken om en lokal og rigtig hyggelig julekalender nærliggende, fortæller Martin Mortensen.

- Vi har hos Hass Olsen i Skælskør, fået lavet en rigtig fed julekalender, og så har vi indkøbt over 70 gavekort til byens butikker.

Beløbene på gavekortene varierer, og tanken er, at de skal give nogle ekstra kunder til den enkelte butik, fastslår ejendomsmægleren.

For at få et lod og dermed deltage i lodtrækningen om gavekortene skal man aflægge et besøg i EDC på Østergade 2 i Skælskør.

- Vi har med vilje valgt ikke at lave julekalenderen digital, fordi vi gerne ser at det er de lokale, som vinder gavekortene, og hvis man skal ind i forretningen og hente et lod, er sandsynligheden større for at det bliver tilfældet, vurderer Martin Mortensen.

- Der er 1000 lodder, så der skulle gerne være nok til alle.

Det er helt og aldeles gratis at deltage i konkurrencen om de mange gavekort.

- Og vi forventer ikke at man køber et hus eller sætter sin bolig til salg, lyder det med et smil fra Martin Mortensen.

- Vi har også lodder med i tasken, når vi er ude og lave salgsfremvisninger.

Det hele bunder iflg. Martin Mortensen i stærke følelser for lokalområdet.

- Som ejendomsmæglere har vi haft et travlt og godt år, på den her måde vil vi gerne gi' noget tilbage til lokalområdet.

- Hvis ikke vi som lokale kan hjælpe hinanden, er det svært at se hvem der skal!