Klik og se annoncen

Sandved: Egentlig var det lidt af en indskydelse, der blev startskuddet på herregårdsbutikken "Godset" på Fuirendal Gods. Og når man som Mette Martens Deicmann og Søren Deichmann er erfarne erhvervsfolk, så er der ikke langt fra tanke til handling.

I sidste uge åbnede herregårdsbutikken i den gamle jægerstue med et smukt udvalg af boliginteriør, designer solbriller og handsker samt stort og småt til hjemmet, fundet i butikker og på markeder gennem årene af parret.

Mette og Søren Deichmann bor på Fuirendal Gods på sjette år og er faldet mægtig godt til. De har drevet forretning(er) i København i de seneste 20 år og betegner desuden sig selv som samlere. Det er denne med tiden enorme samling, der nu sælges ud af.

Igennem alle årene har parret været forhandlere af Mulberry og det er ført med over i herregårdsbutikken, hvor bl.a. Mulberrys tekstiler er syet op i puder og anvendt ved ompolstring af stole.

Søren Deichmann har ad åre selv været inde over som designer af bl.a. solbriller og handsker. Handskerne sælges i herregårdsbutikken sammen med et udvalg af Randers handsker.

Inspirationen fra England fornægter sig ikke i udvalget af porcelæn og picnickurve. "Godset" sælger også tinvarer uden bly, så man kan rolig skænke vin i tinglasene.

Herregårdsbutikken, der ligger på Fyrendalvej 14 i Sandved, lige bag Fyrendal kirke, er åben tirsdag til fredag kl. 11 til 18 samt lørdag kl. 10 til 14.