Klik og se annoncen

Skælskør: Tomme butikker er skønne at fylde op. Pyntede udstillingsvinduer trækker kunder til hovedgaden, og den ene butiks salg smitter af på den anden. Og nu fyldes Algade 24 af Hanne Kousgaards Baby- og Børnetøj. Og jo, jeg tør skam godt, og jeg fik også en rigtig god oplevelse og dejlig modtagelse ude ved Livsstilmessen.

Godt vi får liv i gaden, siger de fleste til mig, fortæller Hanne Kousgaard, da vi mødes med butikkens ejer Peter Nielsen på Skælskør Ejendommes kontor for at underskrive lejekontrakten.

Fællesskabet

For det er ikke til at få børnetøj i byen, og heller ikke garn mere. Derfor har jeg slået mig sammen med Heidi Nanberg, der vil sælge garn i en afdeling i butikken, der kommer til at hedde 'Garnnøglet'. Heidi Nanberg flyttede med sin kæreste og lille barn til byen for tre år siden, da de syntes barnet skulle have andre og bedre opvækstbetingelser end inde på stenbroen i hovedstaden. Hanne og Heidi kendte ikke hinanden, før de blev ført sammen af Erhvervsforeningsformand Pia Kimer.

Hele butikken på Algade kommer til at hedde 'Fællesskabet', og vi skulle hilse og sige, at hvis der skulle være en potentiel tredjepart, så henvend jer blot til Hanne Kousgaard for en evt. aftale i fællesskabet.

Forretningen åbner den 13. april, og der vil blive budt velkommen på dagen med lækkerier til børn og voksne.