Klik og se annoncen

Tekst og foto: Steen Andresen

Advokat: Kristina Laura Nielsen er Skælskørpige og vendte for ca. 5 år siden tilbage til købstaden. Hun uddannet jurist i både USA og Danmark. Og nu skal hun til at være Skælskørs advokat.

Kristina Laura Nielsen har før arbejdet som forsker og er ekspert i international handel. I de sidste 3 år har hun været rådgiver for en privat amerikansk investor, der gerne ville have hende til at flytte til USA, hvor hun allerede har advokatbestalling. Men Kristina Laura Nielsen ville blive i Danmark og begyndte derfor tidligere på året at arbejde som advokatfuldmægtig hos Bech-Bruun i hovedstaden, men bevarede sin bopæl i Skælskør.

Lokal forankring

Jeg må sige, at jeg efterhånden er fast forankret her i byen, så det stod ret hurtigt klart for mig, at jeg hellere ville arbejde og hjælpe klienter her, hvor jeg bor med min familie.

Vi er til gengæld glade for, at vi har haft mulighed for at få en dygtig kollega, der er interesseret i at arbejde uden for København, fortæller advokat Sten Corfix Jensen, Advokatfirmaet Svendsen, der for øvrigt også har haft en barne- og ungdomstid i Skælskør. Desuden er Skælskør en spændende by og Advokatfirmaet Svendsen vil meget gerne være en del af den positive udvikling Skælskør er i.

Det er normalt meget svært at få dygtige advokater fra København til områder i provinsen, men det er heldigvis lykkedes for os med Kristina Laura Nielsen. Så vi glæder os til fremtiden. Også i en fremtid, hvor Storbritannien træder ud af EU, og hvor vi nu har en medarbejder med kompetencer til at klare dette for lokale virksomheder med hensyn til nye toldregler m.v.

Bredt koncept

Det er rigtig dejligt at få Kristina Laura Nielsen med i vort team i advokatfirmaet Svendsen, der har til huse i Ringsted og Haslev-området, og vi er så oppe på syv advokater i firmaet, fortæller advokat Sten Corfix Jensen. Hun har alle de egenskaber, vi har brug for sammen med en lokal forankring.

Og jeg er kommet flyvende fra start og har netop begyndt et samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn, fortæller Kristina Laura Nielsen. Jeg tager møder med klienter fra Skælskør i Skælskør - enten i deres hjem eller i banken.

Vi kan det hele på kontoret både med hensyn til ejendomme, testamenter, købskontrakter og meget andet. Både for private og virksomheder.

Jeg glæder mig til at virke med mine kompetencer her, hvor jeg hører hjemme, slutter Kristina Laura Nielsen