Klik og se annoncen

Fødevarer: Fødevarer Lokalt, som hidtil har haft fokus på salg og distribution af lokale fødevarer til restauranter, kantiner og storkøkkener, udvider nu med salg af fødevarer til private.

'Mange privatpersoner har efterspurgt muligheden for at kunne købe lokalt producerede fødevarer,' siger forretningsfører Ulla Brink fra Fødevarer Lokalt og fortsætter: 'og vi har derfor arbejdet på en praktisk løsning.'

Projektet starter fra juni måned, hvor en webshop giver private mulighed for at bestille fødevarer fra de producenter, som Fødevarer Lokalt allerede har samarbejde med.

Officielt skydes projektet i gang den 3. juni med et arrangement i Skælskør, hvor Cafe Nytorv i samarbejde med Fødevarer Lokalt udleverer gratis smagsposer med lokale fødevarer, samt vejledning om, hvordan bestilling, mv, skal foregå.

Fødevarer Lokalt samarbejder også med Slagelse Fiskehus og Røgeri, Vilcon Konferencegaard i Sørbymagle, Sorø Deli og Tapas samt Korsør Madmarked hvor man fremover vil kunne hente de bestilte varer.

'Det er en ny og rigtig god mulighed for at kunne købe friske lokale fødevarer, der nu sættes i gang,' siger Ulla Brink, som glæder sig til, at nu også private kan få lokalt producerede fødevarer på en nem måde.

De bestilte varer fra de lokale fødevareproducenter afleveres på de lokale udleveringssteder engang om ugen om formiddagen, og om eftermiddagen kan kunderne afhente de bestilte kasser med lokale fødevarer.

'På den måde sikrer vi, at det er helt friske fødevarer, der sælges fra de fem udleveringssteder,' oplyser Ulla Brink, som glæder sig til denne nye opgave.

Lokale fødevarer vil fra juni kunne bestilles på www.foedevarerlokalt.dk . Varerne distribueres i samarbejde med AB Catering, Slagelse.