Klik og se annoncen

Slagelse: Storcentre i hele Danmark er i dag torsdag lukket ned, som følge af regeringens nyeste restriktioner. Det gælder også VestsjællandsCentret, men det betyder faktisk ikke at samtlige butikker er lukket, oplyser Jane Dahl, marketing manager i VestsjællandsCentret.

Hun oplyser at en række butikker holder åbent via bagindgangen. Det gælder Bog & Idé, Dissing, Grydeguru, NameIt og Sophie B. Derudover er der forretninger, som ikke er omfattet af nedlukningen, og derfor også holder åbent. Det gælder Kvickly, Løve Apoteket, Frellsen Chokolade, Matas og Normal.

Nedlukningen udvides som bekendt mellem jul og nytår, her vil Kvickly og Løve Apoteket fortsat også holde åbent. Om det gælder flere butikker vides ikke på nuværende tidspunkt.

Jane Dahl lægger ikke skjul på at nedlukningen kom som et lyn fra en klar himmel.

- Vi blev taget med bukserne nede. Pressemødet blev holdt kl. 18 og vi lukkede kl. 19. Vi havde ikke en chance for at gøre noget som helst, lyder det fra Jane Dahl, som viser forståelse for den bratte nedlukning efter det stadigt stigende smittetal.

- Jeg forstår godt det sker med kort varsel. Men jeg havde måske forventet de lukkede alle butikker. Det giver slet ingen mening at Søren Brostrøm siger 'vi hænger ud og hygger os i centrene'. Men det sker ikke, for det er bare ikke hyggeligt med mundbind på. Folk kommer ind for at købe det de skal, og så går de igen. Jeg tror udfordringen nu bliver endnu større, når folk står i kø i de små butikker. Lukningen af centrene opfatter jeg som en slags symbolpolitik - de skulle nok have lukket alle butikker.