Klik og se annoncen

Af Steen Andresen

IT: Kåre Skjoldstrup startede for snart 3 år siden firmaet Cestek IT på adressen Orebyvej 24, Eggeslevmagle, 4230 Skælskør.

Cestek IT tilbyder hjælp i forbindelse med stort set alt omkring IT/computere, tablet og mobiltelefoner, dog ikke udskiftning af glas på tablet og mobiler.

Erfaring med computere

Kåre Skjoldstrup er uddannet IT-System administrator og har arbejdet med IT i ca. 20 år, og sønnen Peter er uddannet IT supporter, og har arbejdet med IT i ca. 6 år, så der er en god stor erfaring at trække på, og hvad de to ikke lige ved, finder de løsningen på.

Man kan sige, at uanset hvad der sker med eller på din computer, så er hjælpen lige i nærheden.

Kåre og Peters opgaver tæller alt fra klargøring af private computere, rensning for virus, optimering/opgradering, installation af software og mail til opsætning af serverløsninger enten i 'skyen' eller på lokationen.

Fjernsupport, videoovervågning og droner

Mange opgaver kan klares med fjernsupports, fortæller Kåre. Det betyder, at du ikke skal møde op, men via nettet klares problemerne hurtigere og bliver dermed billigere end fremmøde. Men nogle opgaver skal dog løses ved besøg hos kunden.

Kåre Skjoldstrup har Dronebevis, som der kræves for bl.a. flyvning med drone i byen. Derfor kan han også kan levere droneoptagelser som video eller billeder.

Dronen kan også bruges til at finde den rigtige placering af overvågningskameraer, i de rigtige vinkler og hvis disse skal placeres højt.