Klik og se annoncen

Tekst og foto Steen Andresen

Foreningsliv: Det var ganske imponerende. Et smukt indrettet lyst rum med scene og plads til 150 personer, fortæller formanden for Skælskørhallens bestyrelse Poul Jeppesen. Vi finder os i lokalet over den lange mellembygning, der forbinder badmintonhallen med Skælskørhallen.

Fonde

Vi har faktisk snakket om dette projekt i omkring 10 år, lige så længe jeg har siddet i halbestyrelsen, fortæller formanden. Vi havde i begyndelsen bedt om tilbud fra lokale håndværkere, men dette blev for dyrt. Vi havde ikke pengene. Derfor søgte vi dels fonde, og dels arbejde bestyrelsen selv på ombygningen, så dette lokale kunne bruges. Vi fik 180.000 kr. fra Lokale og Anlægsfonden og 45.000 kr. fra Slagelse kommunes selvejende haller.

Men pludselig rakte pengene ikke til mere, så vi måtte sige håndværkerne op og sætte frivillige på.

Og de har malet, sat loftsplader i og kæmpet kampen, fortæller formanden. Et kæmpearbejde har de udført.

Alle kan booke

Rummet kan bookes af alle. Foreninger og privatpersoner til alle former for festligheder, fortæller halbestyrer Lars Friis. Og det er hos mig, man booker. Vi har allerede flere, der har sat sig på en fest her i lokalet.

Ved indvielsen den 16. november 2018 kl. 16.00 var der mødt omkring 30 repræsentanter op fra foreningslivet, der opererer i og omkring Skælskørhallen.