Klik og se annoncen

Skælskør: Samtlige 330 pladser var optagede, da Michael Falch indtog scenen i Det Røde Pakhus i Skælskør torsdag aften. Her tryllebandt han publikum i sin godt to timer lange koncert, som han klarede ene mand med en stribe af sine yndlingsguitarer.

Repertoiret bød på en skøn blanding af gamle Malurthits og nye numre flettet sammen af både sjove og også mere alvorlige anekdoter fra Michael Falchs liv og karriere. 'Han formåede på flotteste vis at binde musik og storytelling sammen,' siger Anders Sørig fra Musisk Forening, der var arrangør af koncerten. Han bekræfter desuden at det var en Michael Falch i topform, der i den grad nød at være på hjemmebane. 'Der var masser af mennesker han kender fra lokalområdet blandt publikum.'

Koncerten var starten på en længere forårsturné, som Michael Falch nu drager ud på. Stort set alle koncerter er totalt udsolgte, som den i Skælskør.

Musisk Forening Skælskør er klar med endnu et koncerttilbud fredag den 11. marts, hvor Billy Cross optræder - også solo - kl. 21.00 i Det Røde Pakhus. Lokale Mads Otzen varmer op inden da med en stribe af sine solonumre.

Og hvis man vil have mere Falch, så er datter Mathilde Falch på plakaten lørdag den 19. november.