Klik og se annoncen

Af Steen Andresen

Skælskør: Røde Kors, Skælskør afdeling inviterer alle, der kan sy på maskine og dig, der kan hækle eller strikke til at deltage i et meningsfyldt nørkle-projekt. Det foregår i weekenden 26.-28. april, hvor der lægges ud med fredag fra 13-16, lørdag fra 11-14 og søndag fra 10-13.

Nyttig indsats

Aktiviteten er sat i stand af Lisa Medici, der med denne aktivitet ønsker at skabe en sjov event omkring en nyttig indsats for børn i verdens fattigste områder og dels for at bringe mennesker sammen i vores lokalområde.

Ideen er at fremstille børnetøj og små tæpper, der efterfølgende vil blive sendt til værdigt trængende i hele verden. Dansk Røde Kors og modtagerlandenes Røde Kors/Røde Halvmåne er ansvarlige for, at tøjet kommer frem og distribueres videre til børnene.

I løbet af de tre dages aktiviteter er udfordringen at få syet så mange stykker tøj som muligt og få strikket/hæklet så mange firkanter til et tæppe som muligt.

Tøjet, der skal sys, er ud fra enkle modeller, der er klippet i forvejen og klar til at sy. Firkanterne, der skal strikkes eller hækles, er i størrelsen 16,5 x 16.5 cm.

Aktiviteten foregår i Røde Korsbutikken på Nytorv i Skælskør, og har du lyst til at være med, skal du medbringe din egen symaskine med tilhørende redskaber. Vil du strikke eller hækle bedes du medbringe pinde/hæklenåle 3-5.

Tilmeld dig og brug tre timer en eller flere dage til et konkret stykke hjælpearbejde. Er du interesseret, så kontakt Lisa Medici på 29875458 eller på mail: lisa.medici@skolekom.dk med oplysning om, hvornår du deltager. Dette af hensyn til forplejning.

Sponsor

Da vores slogan 'Sy, så det nytter og strik, så det dækker' er et stykke frivilligt hjælpearbejde, har vi naturligvis brug for sponsorer til at støtte projektet.

Støtten kan være i form af stof, nåle, tråd, kantbånd, elastik, garn m.m. Har du noget du kan undvære, så kan du alle ugens dage fra kl. 10-17 og lørdage fra 10-13 aflevere dine materialer i Røde Korsbutikken, Nytorv, Skælskør, slutter Lisa Medici af.