Klik og se annoncen

Koncert. Omsider ser det ud til at musikken igen kan høres live, og Det Røde Pakhus i Skælskør lægger den 15. maj hus til en koncert med Mads Otzen og hans band

Skælskør: Det er nogle år Mads Otzen sidst har spillet i hjembyen med sin egen musik, og han glæder sig både til igen at måtte spille live, og i særdeleshed at spille i Skælskør. - Skælskør er og bliver den bedste 'hjemmebane' fortæller Mads Otzen. - En lille by med et stort hjerte for kultur og ikke mindst for musik, lyder det fra Mads, der har udgivet to albums i eget navn i henholdsvis 2012 og 2015.

Rocket popmusik

Og hvad kan publikum så forvente at høre? - Ja, det er egentlig sjovt, smiler Mads. - Mine sange er sandt at sige ikke særlig kendte, men det passer måske meget godt i en tid, hvor man formentlig ikke må synge med. Publikum kan forvente at høre sange fra både det første og det andet album, samt nogle stykker, der endnu ikke er udgivet. Man kan kalde det melodisk håndspillet rock/pop-musik.

Hvad med risikoen for at Danmark forbliver nedlukket? - Vi har fået aflyst og udsat næsten alt fra nedlukningen i marts sidste år og til nu, så den risiko er velkendt.

Regeringen har planlagt at kulturinstitutionerne må åbne til maj, så det går vi efter. Hvis ikke, så aflyser vi og betaler pengene tilbage til alle der har købt billet. Jeg tror de fleste har abstinenser efter at komme ud, høre musik og drikke en kold øl, så nu prøver vi!

Indtægter til badminton

Selv om man skulle mene, at alle i den danske musikbranche kunne have brug for snart at tjene nogle penge, er det faktisk sådan at pengene fra koncerten går til Skælskør Badmintonklubs ungdomsafdeling.

- Jeg har valgt at give pengene væk til badmintonklubben, fordi jeg kender den indgående og er tilhænger af deres filosofi. Mine unger har spillet i klubben i mange år og jeg selv nyder også godt at klubben - dog ikke i ungdomsrækkerne, siger Mads Otzen.

- Skælskør Badmintonklub har fantastiske faciliteter og alligevel insisterer de på, at prisen for at gå til badminton skal være så lav, at alle kan være med. De har en fantastisk ungdoms-træner og -chef, Emil Staack, der gør et enormt arbejde for at udvikle de unge mennesker både på og udenfor badmintonbanen. Emil har skabt en kultur hvor alle hjælper alle og hvor der er plads til alle niveauer. Normalt laver klubben arrangementer i løbet af året for at skabe økonomien til førnævnte filosofi, men det har de ikke kunnet i år. Derfor.

Jeg er dybt taknemmelig for at hele holdet vil hjælpe med dette - ellers kunne det ikke lade sig gøre, fortæller en begejstret Mads Otzen.

Koncerten finder sted i Det Røde Pakhus, Skælskør, d. 15. maj kl. 20.00 - dørene åbner kl. 19.00 og der er sat 120 billetter i salg. De kan købes via www.madsotzen.com