Klik og se annoncen

Skælskør: Brug for lidt ekstra julestemning?

Søndag d. 8. december kl. 15.00 fyldes Ørslev kirke af julestemning.

Fløjtenisten Tine Karlshøj-Andersen og pianisten Andreas Flensted-Jensen på klaver leverer den smukke musik og gode stemning.

Koncerten har fået navnet 'Luk julefreden ind', efter Bo Bøjesens sang af samme navn da dette netop er hensigten. Der fokuseres på det centrale i julen, såsom glæde, fred, hygge og at have tid til hinanden. Det kan godt være svært, ikke mindst i den travle og til tider stressede julemåned. Derfor er koncerten tænkt, som en mulighed for at stoppe op, nyde, finde ro og lukke julefreden ind.

Julero helt ind i sjælen

Programmet tager udgangspunkt i stemningsfulde klassiske værker, som f.eks. Schuberts 'Ave Maria', og flettes sammen med nogle af de store julefavoritter ('O holy night', 'Santa Lucia' mv.). Indimellem dette vil der være fællessang, hvor der synges nogle af julens skønne sange og salmer. Ligeledes vil der undervejs blive læst en lille julehistorie af Tine, som også vil knytte nogle fortællinger til musikken. På denne måde bliver det en helhedsoplevelse der giver julero helt ind i sjælen.

Det må godt være sjovt at høre klassisk

Fortællekoncerten fokuserer på at gøre musikken nærværende og vedkommende, hvad enten man hører den tit eller for første gang. Her er den hyggelige stemning i højsædet og det må bestemt godt være sjovt at høre klassisk musik.

Tine Karlshøj-Andersen er uddannet fløjtenist på Musikhögskolan i Malmö med debut fra solistklassen på det jyske musikkonservatorium. Hun spiller som freelancer med flere af de største orkestre i Danmark og Sverige. Tine har en omfattende koncertvirksomhed der tager udgangspunkt i at formidle musikken.

Med sig på klaver har hun Andreas Flensted Jensen. Andreas er uddannet på musikvidenskabeligt institut, Københavns universitet. Han er en alsidig musiker som blandt andet også har skrevet og instrueret musicals for børn. Andreas er en eftertragtet akkompagnatør som også har stor succes med andre grupper.

Tine og Andreas har dannet duo sammen siden 2011. Sammen skaber de en ganske særlig stemning fyldt med humor og varme. Så kom til Ørslev kirke søndag d. 8/12 kl. 15.00, hvor de to åbner dørene og lukker publikum og julefreden ind.