Klik og se annoncen

Tekst og foto Steen Andresen

Donation: Der var smil, stolthed og umiddelbar glæde hos alle spillere, da Freddy Hansen fra Lions mødte op i Skælskørhallen forleden med en check på 5.200 kr. fra Lions Skælskør til dækning af indkøb af 20 trøjer til Frem 83 to håndboldhold bestående af udviklingshæmmede.

Trøjerne vil give spillerne et sammenhold og en samhørighed, der rækker langt ud over det pågældende håndboldstævne, påpegede næstformand i Frem 83 Hans Henning Larsen. Spillerne færdes i deres trøjer overalt og viser med stolthed andre mennesker, at ' jeg er en del af et hold og en klub, som respekterer det, jeg kan.'

Lions 100 år

I juni 2017 kan Lions Danmark fejre 100 års jubilæum, fortæller Freddy Hansen, og Lions Skælskør kan i oktober måned fejre 40 års jubilæum.

Lions Skælskør donerer penge til lokale initiativer, som vi finder giver god mening for flest mulige. Og dette initiativ med håndbold for udviklingshæmmede kan vi i Lions se gør en positiv forskel lokalt.

Ja, det er tredje sæson vi kører nu, og jeg var med til at starte holdet op dengang, fortælle træner Knud Thrane. I Skjern skal vi til forbundsmesterskaber i denne måned, så vi er lykkelige for de nye flotte trøjer, som spillerne er stolte over at trække i.

Vi har på disse hold spillere fra Slagelse, Korsør, Fuglebjerg og oplandet i øvrigt. Vi træner én gang ugentligt.

Glædelig udvikling

Og hvis du spørger, om jeg kan mærke en forskel fra dengang vi startede, fortsætter Knud Thrane, så kan jeg fortælle dig, at alle spillere af begge køn fra omkring 20 til 40 år får en helt fantastisk glæde ved at spille sammen. Vore spillere er blevet utroligt meget mere bevægelige og strukturerede gennem tiden og har fået stor spilleforståelse. Dejligt at se og være med i, slutter træneren af.

Selve Lions lokale jubilæum finder sted den 22. oktober, hvor vi arbejder med større og flere donationer i anledning af lands- og lokaljubilæet, smiler Lions bestyrelsesmedlem Freddy Hansen.