Klik og se annoncen

Skælskør: - Gode traditioner bør holdes, og snart kommer der to rigtig gode af slagsen. Det er selvfølgelig julen, og så er det Lions Skælskørs nytårskoncert, oplyser Lons Skælskør.

- De to traditioner kan godt forenes. De fleste voksne vil nemlig helst have oplevelsesgaver til jul, så hvorfor ikke en billet til nytårskoncerten? Billetsalget starter den 6. december i Sparekassen Sjælland, i Bykontoret og på karl@arvidson.dk.

Koncerten finder som sædvanlig sted i Hotel Postgårdens store smukke sal, og musikken bliver også som sædvanlig spillet af Wienertrioen med Peter Hougaard på klaver, Martin Høier på cello og kapelmester Niels Peter Gudbergsen på violin. Og så selvfølgelig den sprælske sopran Dorthe Elsebet, der synger både på scenen og blandt publikum. Og igen bliver det kendte toner af bl.a. Strauss, Lehár og Kálmán, og nok nogle overraskelser. Publikum vil sikkert gå vuggende og nynnende hjem i valsetakt i vintermørket efter koncerten.

Koncerten finder sted den 13. januar, hvor dørene til salen åbnes kl. 14 til kaffebordet, og selve koncerten starter kl. 15.

Koncerten sponseres af Brand af 1848 Fond, og overskuddet går til Lions Skælskørs humanitære arbejde.