Klik og se annoncen

Skælskør: Den 11. maj klokken 13 er der fernisering på en ny udstilling i Skælskør Kunstforening. Denne gang er det kunstneren Finn Richardts værker, der kan ses i Magasinet, Strandgade 14 i Skælskør. Han er selv til stede ved ferniseringen, og der serveres lidt let at spise samt et glas vin, oplyser arrangørerne.

- På fascinerende vis skildrer Finn Richardt vandets natur, bevægelse og dybde. Og nogle af de nyere værker henter faktisk deres inspiration her i Skælskør. I en serie smukke malerier har Finn Richardt nemlig malet vandet præcist der, hvor kanalen fra Skælskør Havn møder Noret. Med sikker hånd og lyrisk indlevelse har han indfanget de karakteristiske overfladebrydninger og stærke strøm, som kendetegner netop dét sted.

Finn Richardt er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi 1979-84. Han arbejder som maler og grafiker, og han er især optaget af at gengive den naturgivne verden, som vi mennesker er en del af, og vores forhold til naturen - sanseligt og psykologisk. Skildringen af vand som et grundvilkår spiller en central rolle i hans værker.

Finn Richardt er også en blændende portrætmaler, som der også vises eksempler på i denne udstilling.

Udstillingen kan opleves i Magasinet, Strandgade 14 i Skælskør fra lørdag den 11. maj til den 10. juni 2019. Åbent fredage, lørdage og søndage fra 14-17. Ekstra åbent i pinsedagene fra 11-17.

Der er gratis entré både til udstilling og fernisering - og alle er meget velkomne.