Klik og se annoncen

Opsnappet af Steen Andresen

Skælskør: Der er altid medlemsmorgenmøde i Skælskør Erhvervsforening den sidste torsdag i måneden. Undtaget dog her i december.

Sidste morgenmøde var i november på hotel Postgården i Strandgade, hvor der var mødt 70 medlemmer. Og der var nok af nyheder og positive planer for det kommende år i den aktive købstad.

Events-kalenderen bugner

Det blev oplyst, at fra 2019 overgår Skælskør havn til kommunal styring, og at højskolegrunden og den kommunale nabogrunds anvendelse er sat i høring m.h.t. boligbyggeri. Endvidere har kommunen givet højskoleiværksætterne lidt tid til at finansiere evt. ny højskole, inden lokalplanen sætte i værk.

Drengerøvsaftenen sidste fredag i maj er startet, og der var gratis drengerøvskalender til dem, der deltog i morgenmødet.

Det oplystes endvidere, at Danmarks Busmuseum deltog på feriemessen i Herning i 2018, og at man gerne deltager igen i februar 2019. Der er dog brug for økonomisk støtte og/eller frivillige hænder på selve messen. Man bedes henvende sig til Ole Vang om man er interesseret i begge dele.

Stafet, DR og Matador

Stafet for livet 2018 takker alle for den gode støtte til arrangementet ved Skælskørhallen og kommer igen i 2019 den 22. og 23. juni. Der afholdes infomøde d. 10. januar, og arrangørerne vil gerne udvide stafetten. Følg gruppen på FB og Instagram. Der modtages gerne input til næste år, mail til Michael på kragh@stofanet.dk.

Arrangementet Matador i Skælskør mangler en hr. Swan. Man leder stadig, men vi ser alle frem til Korsbækdagen den 10. august 2019.

Krudt og Skønne Skælskør

På mødet oplyste Smartos, at de har overtaget krudtsalget fra Japan Fyrværkeri AFAC, og at de gerne vil have, at man går ind og liker Smartos krudt på FB. Smartos vil arrangere fyrværkerishow den 27. december.

Sten Knuth fra Slagelse Byråd er ved at nedsætte en arbejdsgruppe, der vil tiltrække store events, så som spejdernes lejr 2022.

Skønne Skælskør-bogen (den lokale) udkommer mellem jul og nytår, og næste medlemsmøde i Skælskør Erhvervsforening er torsdag d. 31. januar på Julemærkehjemmet kl. 08-09.