Klik og se annoncen

Slagelse:Årets julemærkemarch i Slagelse bliver også et arrangement præget af covid-19.

- Det måtte jo komme, så i år 'går vi sammen - men hver for sig', som følge af covid-19 restriktioner, der gør at vi afholder eventen under helt andre vilkår, men stadigvæk i den gode sags tjeneste, oplyser Else Torndahl, Aktivitetscenter Midgård, og Jan Reinhold, Firmaidræt Slagelse, i en pressemeddelelse.

Det betyder at deltagerne selv vælger både startsted og rute, når marchen afholdes søndag d. 6. december, med start et vilkårligt sted, som man selv finder egnet.

- Planlæg ruten, tag gløgg og æbleskiver med for at gøre det hyggeligt, fasthold den gode tradition og gå for en god sag!, lyder opfordringen.

Tilmelding foretages på www.julemaerkemarchen.dk under det virtuelle startsted - startprisen er 80 kr. med medalje, og med diplom koster det 40 kr.

Der er bemanding på startstedet kl. 9-11 i Aktivitetshuset Midgård, Skolegade 8, Slagelse, hvor der kan købes startkort med diplom.

Forhåndsbestilte medaljer og diplomer kan afhentes i Aktivitetshuset Midgård ugen efter.

- Vores bekymring som arrangører går på, om det igen vil være muligt, at sende over 11.000 kr. til de fem julemærkehjem, der sammenlagt, med vore 67 medarrangører landet over, bidrog med en samlet donation på 1,46 million i 2019, lyder det fra de lokale arrangører, som har en klar opfordring:

- Støt Julemærkehjemmene og hjælp børnene ved din deltagelse! Alt for mange børn i Danmark kæmper med ensomhed, mobning og lavt selvværd. Lige nu venter 600 børn på at få hjælp på et Julemærkehjem. Du kan være med til at give dem en ny start.

Hvis man ikke kan deltage, men gerne vil støtte det gode formål, opfordres man til at donere et beløb på www.julemarkemarchen.dk eller til arrangøren på MobilePay 81 29 00, hvor Firmaidræt Slagelse er modtager.