Klik og se annoncen

Skælskør: Tirsdag den 18. december var der juleafslutning på programmet i Skælskør Badminton Center. Her havde SBK trænerne Jeppe Bardenfleth-Hansen Løjborg, Klara Parbst Jespersen og Emil Staack disket op med noget af et juleprogram. Klokken 16.00-17.00 var nissehuen sat og der blev dystet i diverse sjove og alternative julekonkurrencer som bl.a. 'sæt næbet på anden', 'dans om juletræet' og 'spil badminton udenom julekuglerne'.

Klokken 17.00 var der fint besøg fra TS-profilen og den en halvdel af Danmarks pt. bedste herredouble - Kim Astrup, der netop er hjemvendt fra Super Series finalerne, hvor han sammen med makkeren Anders Skaarup Rasmussen sluttede med en flot semifinaleplads. Udover Kim havde Lukas Kristiansen, Tobias Rønbøg og Vanessa Clausen også meldt sig under juleafslutningsfanerne - alle har det til fælles, at de har spillet i Badmintonligaen for Team Skælskør.

Ungdomsspillerne fik mulighed for at prøve kræfter med de fire profiler og samtidig score point til juleholdkonkurrencen. Trods tabte bolde fandt de fire spillere også overskud til finter, tricks og store smil på læberne - til stor glæde og begejstring for de mange fremmødte ungdomsspillere.

Efter en times spil mod gæsteprofilerne var det tid til æbleskiver, julehygge og autografskrivning på 1. sal. To dygtige og heldige ungdomsspillere vandt også landsholdstrøjer fra Kim Astrup, som han havde medbragt i dagens anledning

Til sidst var det bare at ønske rigtig god jul og godt nytår til alle ungdomsspillere, imens havde Kim Astrup påbegyndt den sidste SBK træning i 2018 - nemlig seniortræningen tirsdag aften.