Klik og se annoncen

Julemarked: Der er i år over 30 boder på det hyggelige julemarked, der har meldt deres ankomst, fortæller formand for foreningen Jul i det gamle rådhus, Steen Andresen. Vi har endda tre på venteliste, som står klar i kulissen. Men vi må passe på ikke at presse boderne for tæt sammen, fortæller formanden, og der skal jo også være plads til, at besøgende kan bevæge sig rundt i det hyggelige gamle rådhus.

Varieret udbud

Og markedet er blevet meget mere varieret. Så der er en masse muligheder for gode indkøb til sig selv eller gaver til familie og venner. Alt fra tøj og lædervarer til træskærerkunst og finurlige malerier, smykker og glas, både til pynt og til at drikke af.

Gran, juletræer, grønt og dekorationer, flettede kurve og årbogen Jul i Skælskør nr. 32 samt hvad boghandleren i Algade ellers kan diske op med her til jul. Aloe Vera sundhedsartikler, nisserier og ellers juleguf fra Nytorvsbageren, smørrebrød samt naturligvis læskende fadøl fra det lokale bryggeri. Og meget, meget mere. Naturligvis indhyllet i dejlig musik både oppe og nede!

Og udenfor Londonbussen med den varme Glühwein, skure med lækre fiskeretter og Smartos fristende brændte mandler.

Gudlagergaard har igen i år sin populære workshop for børn. Her kan poderne dekorere et julekrus og efterfølgende hente det på keramikcentret efter brænding - naturligvis inden jul.

Åben hele weekenden

Det er trioen Steen Andresen, Lars Wolthers og Albert Oschnichnig, der har stablet arrangementet på benene, og det skal nok blive et tilløbsstykke. Sidste år blev julemarkedet på rådhuset besøgt af 2500 glade gæster, hvoraf mange naturligvis benyttede sig af den gratis transport med Ole Vang, der i den gamle Pariserbus pendulerede fra byens gader til rådhuset og retur.

Som det sker igen i år.

Markedet i det gamle rådhus finder sted i weekenden den 16. og 17. november, og der er begge dage åbent fra kl. 10-15.