Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Slagelse: Der var gang i den og masser af virkelig god stemning, da den amerikanske sanger og sangskriver Nancy Harms sammen med Olivier Antunes Trio torsdag indtog Badeanstalten i Slagelse.

- Det var simpelthen klasse, med en superdejlig sangerinde, lyder det glad fra Anette Borg, direktør for Slagelse Musikhus og Badeanstalten.

- Det var så hyggeligt, og folk var så begejstrede, konstaterer musikhusdirektøren, som også glæder sig over et velbesøgt arrangement.

Mellem 40 og 50 havde fundet vej til Badeanstalten, og det er med de nuværende regler tæt på udsolgt.

Koncerten var led i 'Jazzy July', hvor Badeanstalten hver torsdag kl. 20.30 slår dørene op for helt særlige, musikalske oplevelser.

- Rigtig mange syntes, det var et godt tidspunkt, for så kan de nå at gå ud og spise først, og få en øl eller et glas vin mens de hygger sig til koncerten.

I morgen torsdag den 22. juli kan man igen opleve Olivier Antunes Trio: Tribute to all the great Jazz Piano Players!

- Man kan spørge, om man så også skal komme til koncerten i morgen? Og ja, det skal man, for de spiller noget helt andet! Det er høj, høj kvalitet, smiler Anette Borg.

- De spiller de bedste, de mest varierede og de mest underholdende trio jazz-arrangementer af nogle af de allerstørste jazzpianister gennem tiden. Blandt andet velkendte klassikere som â??Fly me to the moon', â??Tangerine' og så videre. men i arrangementer, de færreste har hørt live!

En hyldest til alle idolerne: Phineas Newborn, Bill Evans, Ahmad Jamal og sidst men absolut ikke mindst Oscar Peterson!

Lineup: Olivier Antunes, piano, Graig Earle, kontrabas og Janus Templeton, trommer.

Som bonusinfo oplyser Anette Borg, at Olivier Antunes er en bragende virtuos pianist og har en fortid i Slagelse Musikskole, hvor han underviste de dygtigste klaverelever på det daværende MGK.

- Så vi håber også at se mange tidligere kolleger og elever derfra til koncerten.

Mathias Heise Quadrillion

Torsdag d. 29. juli er Mathias Heise Quadrillion på programmet. - Mathias Heise Quadrillions indlysende talent og overbevisende live performance har allerede gjort dem til et efterspurgt navn i udlandet, hvor de har spillet på store festivaler over hele verden. Som kun 20-årig blev Mathias Heise i 2013 verdensmester i kromatisk mundharpe. I 2015 blev Mathias kåret som â??Årets Nye Jazzstjerne' i Danmark, og i 2016 modtog han â??Kronprinsparrets Stjernedryspris' - en pris, der gives til yngre danske kunstnere med et helt særligt talent. I 2017 modtog Mathias den prestigefyldte Ben Webster Prisen - som den yngste nogensinde. Torsdag d. 29. juli gæster han Badeanstalten.

Billetsalg via ticketmaster.dk